moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Σεναριο για Έκνταλ και Ολυμπιακός (videos)

Σεναριο για Έκνταλ και Ολυμπιακός (videos)


 
Οσο καλοκαιριαζει τοσο και περισσοτερα θα ειναι τα μεταγραφικα σεναρια οπως αυτο του Σουηδου
Αλμπιν Εκνταλ και φερεται να είναι ο παίκτης που έχουν ξεχωρίσει οι ερυθρόλευκοι
Ο Αργεντινός φορ είναι το ένα από τα δύο ονόματα που έχουν προταθεί και προκριθεί μετά από σκάουτινγκ.
Ο διεθνής Σουηδός μεσοεπιθετικός είναι ο ποδοσφαιριστής που έχουν ξεχωρίσει στον Ολυμπιακό για την ενίσχυση στον άξονα και μάλιστα φαίνεται να έχουν γίνει ήδη κινήσεις τόσο προς τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, όσο και προς την ομάδα του την Κάλιαρι.
 Πώς έχουν τα δεδομένα;
Ο Έκνταλ δεν είναι ελεύθερος, έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Σαρδηνίας για ακόμη έναν χρόνο, μέχρι το καλοκαίρι του 2016. Όμως όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, η Κάλιαρι μόνο τώρα μπορεί να καρπωθεί χρήματα, από το Γενάρη είναι στο χέρι του παίκτη να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει.
Ο Έκνταλ είναι 25 χρόνων, η Κάλιαρι τον αγόρασε το 2011 από τη Γιουβέντους κι αφού προηγουμένως είχε παίξει και στη Μπολόνια μία σεζόν. Η 4η χρονιά του είναι και η καλύτερη στην νυν ομάδα του, αφού δεν χρησιμοποιείται μόνο ως καθαρό «οχτάρι» αλλά και λίγο πιο μπροστά. Είναι σύγχρονος ποδοσφαιριστής, μαρκάρει αρκετά, η δημιουργία είναι ίσως το μεγαλύτερο προσόν του, ενώ  φέτος δίνει λύσεις και στο σκοράρισμα έχοντας πετύχει ήδη 5 γκολ.
Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι οι ερυθρόλευκοι τον έχουν παρακολουθήσει σε σειρά αγώνων, όχι μεμονωμένα ματς και έχουν καταλήξει στο γεγονός ότι είναι ο παίκτης που τους κάνει. Η ηλικία του είναι εξαιρετική, είναι διεθνής σε μια σπουδαία ομάδα όπως αυτή της Σουηδίας.

Στα βίντεο που ακολουθούν, δείτε σε δράση τον Σουηδό άσσο

Δεν υπάρχουν σχόλια: