moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Οι Κορασίδες παίρνουν τη «σκυτάλη»

Οι Κορασίδες παίρνουν τη «σκυτάλη»

Οι Κορασίδες παίρνουν τη «σκυτάλη»

Η κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος από την ομάδα πόλο Γυναικών του Θρύλου αποτελεί αναμφίβολα την κορυφαία στιγμή της φετινής σεζόν για το σύλλογο μας και είναι η κορωνίδα των τίτλων που έχουν προστεθεί τη σεζόν 2014-2015  στην τροπαιοθήκη. 
Ωστόσο το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα δεν είναι η μόνη κούπα που έχει φέρει φέτος η υδατοσφαίρηση και μάλιστα του...ασθενούς φύλλου στον Ολυμπιακό.

 Έχουν προηγηθεί χρονικά οι κατακτήσεις των εγχώριων πρωταθλημάτων σε μικρότερα ηλικιακά γκρουπ. 
Οι Νεάνιδες έκαναν την αρχή και ακολούθησαν οι Νέες Γυναίκες που έχουν πανηγυρίσει τη φετινή σεζόν, έχοντας στο ρόστερ τους αθλήτριες από την πρώτη ομάδα που στέφθηκαν στη συνέχεια πρωταθλήτριες Ευρώπης.
 Τη σκυτάλη παίρνουν τώρα οι Κορασίδες του Ολυμπιακού που θα λάβουν μέρος στην Α' φάση του πρωταθλήματος Κορασίδων «2015» η οποία θα διεξαχθεί την 8-10/05. Στόχος για την ομάδα του Κώστα Χατζηδάκη ο οποίος έχει την ευθύνη της τεχνικής καθοδήγησης στο συγκεκριμένο ηλικιακό γκρουπ, μαζί με την βοήθεια του Γιάννη Μπενόπουλου, είναι η πρόκριση στην τελική φάση. 
Η τελική φάση θα διεξαχθεί στο Κολυμβητήριο της Πεντέλης, από την Κυριακή μέχρι τη Τρίτη (12/5).  Ο Ολυμπιακός μετέχει στον Γ' Όμιλο και θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα, τον Τρίτωνα Αμαρουσίου (21:00), στη συνέχεια τον ΑΝΟ Γλυφάδας για τη 2η αγωνιστική (11:00) και τον ΚΟ Ποσειδών Ίλις για την 3η αγωνιστική (18:00).

Δεν υπάρχουν σχόλια: