moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Ο ατυχος Μεγιερι και ο στρατιωτης Φουστερ

Ο ατυχος Μεγιερι και ο στρατιωτης Φουστερ



Δυστυχως ρε παιδια...η μοιρα δεν τα φερνει παντα οπως πρεπει
Και ο λογος γινεται για τον ατυχο Μπαλας Μεγιερι και τον επισης ατυχο στρατιωτη Νταβιντ Φουστερ.

Χτες ο ενας δεν μπορουσε να συγκρατησει τα δακρυα του και ο αλλος ηταν βαθυτατα συγκινημενος και με πολυ δυσκολια κρατουσε τα δακρυα του.
Ο Μεγιερι οταν πρωτοηρθε στον Ολυμπιακο απεδιδε τα μεγιστα και ολοι εβλεπαν οτι εχει μελλον τουλαχιστον δεκαετιας κατω απο την ερυθρολευκη εστια.
Δυστυχως ομως ο τραυματισμος του τον εφερε πολυ πισω στην φορμα του και οπως αντιλαμβανεστε να επανελυει ενας γκολκηπερ στην αρχικη του φορμα ειναι απο πολυ δυσκολο εως ακατορθωτο σε ορισμενες περιπτωσεις.
Φταιει βεβαια και το γεγονος οτι εμεινε πολυ καιρο στον παγκο.
Ο Νταβιντ Φουστερ ,ο πιστος στρατιωτης του Ολυμπιακου,ο παικτης που απο την αρχη αμφισβητηκε τοσο εντονα απο κακοπροαιρετους και δυσπιστους,και που στην συνεχεια βουλωσε στοματα με την αποδοση του και τα ζωτικης σημασιας σκοραρισματα του.
Εβγαλε ματια σε μεγαλους αντιπαλους και τους εκανε να σκυψουν το κεφαλι μπροστα στο ποδοσφαιρικο του μεγαλειο.
Και αυτος επισης ατυχος,οι συνεχομενοι τραυματισμοι του και οι τελευταιοι απανωτοι τον κρατησαν πολυ καιρο στον παγκο και ετσι ο Ολυμπιακος εχασε τις υπηρεσιες του αλλα και ο ιδιος την αγωνιστικη του φορμα.
Ο ιδιος εχει εκφρασει την επιθυμια να παραμεινει στον Ολυμπιακο μεχρι το τελος της καριερας του και απο κει και υστερα η αποφαση ειναι στα χερια της διοικησης γιαυτο και οι χτεσινες του δηλωσεις ηταν αβεβαιες για το μελλον του.
Ειλικρινα χτες στεναχωρεθηκα  και για τους δυο που τους ειδα δακρυσμενους και με συγκινει και εμνα το δεσιμο τους με την ομαδα που την εχουν βαλει στην καρδια τους παντοτινα.
 
Αλλα και στον κοσμο του Ολυμπιακου θα μεινουν στην μνημη του και στην καρδια του.
Αλλα απο την αλλη ας μην προδικαζω το τι θα συμβει...ετσι κι αλλιως οι αποφασεις δεν εχουν ακομα παρθει και ο σχεδιασμος της επομενης σεζον ειναι ακομα σε πρωιμο σταδιο.
Ενα να ξερουν και οι δυο...
Εισαστε και θα εισαστε και οι δυο μεσα στην καρδια μας,γιατι ξερουμε οτι αγαπησατε τον Ολυμπιακο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: