moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Η φιέστα του Ολυμπιακού για το 42ο πρωτάθλημα (pics&videos)

Η φιέστα του Ολυμπιακού για το 42ο πρωτάθλημα (pics&videos)

Σε μια φιέστα αφιερωμένη στον Μίκη Θεοδωράκη, ο Ολυμπιακός γιόρτασε την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος στην ιστορία του το βράδυ της Κυριακής στο "Γ. Καραϊσκάκης".
Το Piraeus Planet  ήταν εκει και σας μεταφερει οσα συνεβησαν.
Με το που  ολοκληρώθηκεη αναμετρηση του Ολυμπιακου με την Καλλονη  και αφού ο Βίτορ Περέιρα χαιρέτησε έναν προς έναν όλους τους παίκτες και τους συνεργάτες του, οι Πειραιώτες αποχώρησαν για τα αποδυτήρια προκειμένου να ξεκινήσουν οι ετοιμασίες για την φιέστα.

Στα μάτριξ του γηπέδου έπαιζαν όλα τα γκολ των "ερυθρολεύκων" στο πρωτάθλημα και το Champions League, την στιγμή που στον αγωνιστικό χώρο στηνόταν το σκηνικό των εορταστικών εκδηλώσεων μέσα στο ημίφως από τα κινητά τηλέφωνα στις εξέδρες και δύο κόκκινων προβολέων.
Στο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Καλλονή είχαν τιμηθεί οι γυναικείες ομάδες πόλο και βόλεϊ του Ολυμπιακού, για την κατάκτηση του LEN Champions League και του νταμπλ στην Ελλάδα αντίστοιχα.

Ο Χρήστος Φερεντίνος ανέλαβε δράση μόλις στήθηκε το σκηνικό, "έπαιξε" με τον κόσμο και προλόγισε το βίντεο που ακολούθησε στις γιγαντοοθόνες του γηπέδου με θέμα τον Μίκη
Θεοδωράκη.


Τον σπουδαίο αυτό μουσικοσυνθέτη, όπου αφιέρωσαν τον φετινό τίτλο οι Πειραιώτες και έχει ίδια χρονολογία γέννησης με τον Ολυμπιακό, το μακρινό 1925.
Το καταπληκτικό βίντεο - αφιέρωμα, που επιμελήθηκε ο Πάρης Φραγκούλης, ανάγκασε τον κόσμο του Ολυμπιακού να χειροκροτήσει όρθιος πολλές φορές, ενώ τα εγγόνια του Μίκη Θεοδωράκη παρέλαβαν το βραβείο για λογαριασμό του παππού τους από τα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη.

 

Ακολούθως η μασκότ των Πειραιωτών, Λεόνε, συνόδεψε 90 (όσα και τα χρόνια ζωής του Ολυμπιακού) παιδιά της Ακαδημίας στον αγωνιστικό χώρο

O Deputy Director της UNICEF και ο Λάμπρος Κανελλόπουλος, πρόεδρος της επιτροπής του οργανισμού πήραν θέση για να τιμήσουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την προσφορά του στην UNICEF, υπό τους ήχους του "Imagine" που κάλυπτε το θεματικό βίντεο που έπαιζε στα μάτριξ.

Την σκυτάλη πήρε η ομάδα Κ-20 των "ερυθρολεύκων", που τιμήθηκε για την εξαιρετική της πορεία στο Youth League της UEFA, όπου μεταξύ άλλων πέτυχε εκτός έδρας νίκες επί των Γιουβέντους, Ατλέτικο Μαδρίτης και Μάλμε.

 
Την βράβευση συνόδευε βίντεο με στιγμιότυπα, φωτογραφίες και γκολ των νεαρών Πειραιωτών στην Ευρώπη.
42 συλλεκτικές σημαίες έκαναν την εμφάνιση τους στον διάδρομο που είχε δημιουργηθεί στον αγωνιστικό χώρο, κάθε μια με την αναγραφή μιας χρονιάς που συνοδεύτηκε από την κατάκτηση πρωταθλήματος.


Σημαίες που στη συνέχεια ήταν διαθέσιμες στο κοινό, με όλα τα έσοδα να διατίθενται για φιλανθρωπικό σκοπό.

Το τρόπαιο πήρε θέση μπροστά από την ειδικά διαμορφωμένη εξέδρα, με τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Σάββα Θεοδωρίδη να είναι οι πρώτοι που βγήκαν για την απονομή.


Ακολούθησαν ο Πιερ Ισά, τα παιδιά του Κούλη Δουρέκα, ο Κριστιάν Καρεμπέ και κατά σειρά οι Βίτορ Περέιρα, Λούκα Μιλιβόγεβιτς, Ντελβέν Εντινγκά, Αλμπέρτο Μποτία, Ιμπραχίμ Αφελάι, Κώστας Μήτρογλου, Παϊτίμ Κασάμι, Φράνκο Χάρα, Γιάννης Λάτσι, Δημήτρης Διαμαντάκος, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Κώστας Γιαννούλης, Ανδρέας Γιαννιώτης, Τάσος Αυλωνίτης, Αρτούρ Μαζουακού, Νίκος Βέργος, Πραξιτέλης Βούρος, Κώστας Φορτούνης, Λευτέρης Χουτεσιώτης, Μανώλης Σάλιακας, Τζίμι Ντουρμάζ, Λεάντρο Σαλίνο, Μπάλαζ Μέγκιερι, Χόρχε Μπενίτες, Φελίπε Σαντάνα, Κωνσταντίνος Τσιμίκας, Αμπντεσαλάμ Ιμπραχίμ, Δημήτρης Σιόβας, Αντώνης Βατουσιάδης, Γιώργος Στρέζος, Ματιέ Ντοσεβί, Ερίκ Αμπιντάλ, τα μέλη του τεχνικού τιμ και όλο το επιτελείο της ομάδας (φροντιστές, ιατρικό τιμ, διατροφολόγοι, εργοφυσιολόγοι, μασέρ) και φυσικά οι αρχηγοί Αλεχάντρο Ντομίνγκες, Ρομπέρτο Χιμένεθ, Νταβίδ Φουστέρ, Γιάννης Μανιάτης.

Ο τελευταίος πήρε το μικρόφωνο, τόνισε πως απομένει και η κατάκτηση του Κυπέλλου, ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη για το γεγονός πως βρίσκεται πάντα στο πλευρό των παικτών, παρήγγειλε το "είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό" και πήρε θέση στην ειδικά διαμορφωμένη εξέδρα.


 Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρέλαβε το τρόπαιο από τον πρόεδρο της Super League, Γιώργο Μποροβήλο, κατευθύνθηκε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του και μαζί ύψωσαν την κούπα του πρωταθλητή Ελλάδας στον Πειραϊκό ουρανό.


Τα πυροτεχνήματα έκαναν την νύχτα μέρα και ακολούθησαν οι καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες, υπό τους ήχους -ξανά και ξανά- του θρυλικού "We are the Champions" των Queen.


 

Οι "ερυθρόλευκοι" έδειξαν να το χαίρονται με την ψυχή τους και έφτασε η στιγμή για τον γύρο του θριάμβου.





Με το τρόπαιο ανά χείρας οι παίκτες του Ολυμπιακού χειροκρότησαν τον κόσμο τους, πριν σταματήσουν μπροστά από το πέταλο των οργανωμένων για τα "όλε, όλε".


 Κάπου εκεί ολοκληρώθηκε η εορταστική βραδιά για τους Πειραιώτες, μετά από μια φιέστα που αποτέλεσε το ιδανικό φινάλε για την πορεία του Ολυμπιακού προς τον φετινό τίτλο.

 

Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στους Φουστέρ και Μέγκιερι, τους δυο "παλιούς" της ομάδας, που ξέσπασαν σε κλάματα.
Μάλιστα, ο Φουστέρ ανέφερε στις δηλώσεις του στη NOVA πως ο Ούγγρος γκολκίπερ θα αποχωρήσει και θα λείψει σε όλους πάρα πολύ, ενώ αναφέρθηκε και στο δικό του μέλλον, το οποίο παραμένει στον αέρα.


 Ο ίδιος περικυκλώθηκε από τους φίλους των Πειραιωτών αλλα και απο...εμενα στο τέλος της φιέστας και τον αγκάλιασαν, δείχνοντάς του τη μεγάλη του αγάπη και εκτίμηση για όσα έχει προσφέρει εδώ και μια πενταετία.


 Απολαυστε το βιντεο του Piraeus Planet μεσα απο τον αγωνιστικο χωρο


Απολαυστε και τα υπολοιπα βιντεο της φιεστας

1)Τα κορίτσια του βόλεϊ στον Ολυμπιακό στη φιέστα στο Γεωργιος Καραϊσκάκης 
 

2) Η Φιέστα του Ολυμπιακού


 3) Η Φιέστα του Ολυμπιακού


4)  Η Φιέστα του Ολυμπιακού

5)  Ολοι οι παίκτες μαζι

6)  Οι παίκτες στο γήπεδο

Δεν υπάρχουν σχόλια: