moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Εντυπωσιαστηκαν από τη ερυθρολευκη φιέστα οι Καλιφορνέζοι

Εντυπωσιαστηκαν από τη ερυθρολευκη φιέστα οι Καλιφορνέζοι


Την ευκαιρία να δουν την ομάδα του Ολυμπιακού, την αγαπημένη τους ομάδα, να κατακτά το 42ο Πρωτάθλημα είχαν οι υπεύθυνοι της Σχολής του Ολυμπιακού από την Καλιφόρνια
Ο Κώστας Φρουσιάκης μαζί με τα αδέλφια του και τους προπονητές της Σχολής "τρελάθηκαν" με την ατμόσφαιρα στο "Γ. Καραϊσκάκης" και δεν σταμάτησαν λεπτό να απαθανατίζουν με τα κινητά τους τηλέφωνα τις μαγικές στιγμές.

Οι Καλιφορνέζοι "χόρτασαν" γκολ και θέαμα και συγκινήθηκαν τόσο από το αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη όσο και από την εικόνα των ποδοσφαιριστών τους που συνόδεψαν την Καλλονή στον αγωνιστικό χώρο λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.
Επίσης, εντυπωσιάστηκαν όταν και από τα μεγάφωνα του γηπέδου ακούστηκε πως μαζί με όλες τις άλλες Σχολές στη φιέστα είναι και η Σχολή από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ. 
Τα μέλη της αποστολής θα παραμείνουν και αυτή την εβδομάδα στην Ελλάδα και οι ποδοσφαιριστές τους θα συνεχίσουν τις προπονήσεις με την Ακαδημία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: