moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Ποιος σοβαρος προπονητης θα παει στον Παναθηναικο με τετοιον προεδρο/φιλαθλο?

Ποιος σοβαρος προπονητης θα παει στον Παναθηναικο με τετοιον προεδρο/φιλαθλο?


Αληθεια...για πειτε μου τωρα σοβαρα...
Ποιος σοβαρος και καλος προπονητης θα παει στον Παναθηναικο με εναν τετοιο προεδρο να τον πω? δεν ειναι...φιλαθλο να τον πω? δεν ειναι...αντε να τον πω μεγαλομετοχο για να τελειωνουμε...
Οταν καποιος σοβαρος προπονητης ενημερωνεται για τα αισχρα συμβαντα του Γιανακοπουλου που εχουν κανει δυστυχως γιαυτον και για την ομαδα του τον γυρο του αθλητικου πλανητη μεσω των διεθνων εφημεριδων ΑS και MARCA τι περομενει κανεις να γινει? να δεχτει καποιος πραγματικα σοβαρος προπονητης να ερθει στην Ελλαδα?

Οχι βεβαια...
Γιατι το μυαλουδακι του νομιζει οτι τα αισχη του παραμενουν σε στενο κυκλο..
Εμ, ελα που δεν ειναι ετσι..και τα νεα σε χρονο dt κανουν τον γυρο του πλανητη μεσω της τεχνολογιας και του διαδυκτιου.
Πανε οι παλιες καλες εποχες που κανατε οτι θελατε και παρεμενε στα στενα συνορα της Ελλαδος.
Αλλα δυστυχως για σας δεν τοχετε αντιληφθει ακομη.
Ξεφτυλιζεστε εσεις,ξεφτυλιζετε η ομαδα σας ,ξεφτυλιζεται το Ελληνικο μπασκετ αλλα και η Ελλαδα και ο αθλητισμος της απο εσενα κυριε Γιανακοπουλε αλλα και αλλους σαν εσενα σε αλλα αθληματα.
Λογικο ειναι λοιπον, μετα και τα οσα συνεβησαν νε αχουν περασει δυο ημερες και ακομα να ψαχνει τον διαδοχο του Ιβανοβιτς ,που βιαστηκε να τον διωξει, αναμεσα σε Γιαννακη ,Αλβερτη η δεν ξερω κι εγω ποιον αλλον.
Μεγαλος προπονητης αυτην την περιοδο δεν ερχεται και μετα τα οσα συνεβησαν.
Ο χρονος πιεζει λογω των αγωνιστικων υποχρεωσεων του Παναθηναικου αλλα...παει ετσι κυριε Γιανακοπουλε τα ψωμια της ομαδας σου ειναι μετρημενα.
Το εκλεισες το μαγαζι.
Ιδου και η ειδηση.

Ψάχνοντας τον διάδοχο

Συνεχίζεται η αναζήτηση προπονητή στον Παναθηναϊκό, με το σχήμα Αλβέρτη με έναν έμπειρο προπονητή στο πλευρό του να κερδίζει πόντους. Τι γίνεται με Γκιστ και… αντι-Γκιστ.

Ψάχνοντας τον διάδοχο
Δύο μέρες συμπληρώνονται σήμερα από την απόλυση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς και παρότι ο χρόνος πιέζει, ο Παναθηναϊκός δεν έχει ακόμη βρει τον άνθρωπο που θα αναλάβει να ηγηθεί της ομάδας στη δύσκολη επόμενη μέρα.
Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος με βοηθό τον Νίκο Παππά (απλή συνωνυμία με τον παίκτη) έχουν αναλάβει την ευθύνη των προπονήσεων, αλλά δεν πρόκειται να «τρέξουν» την ομάδα ως το τέλος της σεζόν και αναζητείται μια πιο… μόνιμη προσωρινή (δηλαδή ως το τέλος της σεζόν) λύση.
Όσο περνούν οι μέρες, το ενδεχόμενο να πάρει τα ηνία ο Φραγκίσκος Αλβέρτης πλαισιωμένος από κάποιον Έλληνα ή έστω γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας προπονητή κερδίζει πόντους. Άλλωστε ο «Φράγκι» τα είχε πάει περίφημα πέρσι, όταν μαζί με τον Δημήτρη Πρίφτη (που κάνει πολύ καλή δουλειά στον Άρη, ο οποίος είναι σε διαδικασία αλλαγής ιδιοκτησίας και δεν το συζητά να τον αφήσει) οδήγησαν την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και μια αξιοπρεπή πορεία στην Ευρωλίγκα.
Σε κάθε περίπτωση, η απόφαση δεν πρέπει να αργήσει. Κι αυτό γιατί ο νέος προπονητής θα κληθεί να προετοιμάσει την ομάδα για τα play offs που θα αρχίσουν την επόμενη Τετάρτη, αλλά και να κάνει τουλάχιστον μια επιλογή ξένου. Την προσεχή Πέμπτη αναμένεται να γίνει γνωστό και το αποτέλεσμα της εξέτασης δεύτερου δείγματος του Τζέιμς Γκιστ κι αμέσως μετά να ανακοινωθεί η τιμωρία του, που όλα δείχνουν πως θα καλύπτει όλη τη φετινή σεζόν. Ήδη οι «πράσινοι» ψάχνουν στην αγορά για παίκτη να τον αντικαταστήσουν, ενώ ορατό είναι το ενδεχόμενο και για μια ακόμη προσθήκη, αλλά άγνωστο σε ποια θέση. Οι νταμπλούχοι έχουν δικαίωμα δύο αλλαγών σε ξένους, αλλά μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, αφού μετά η σχετική προθεσμία λήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: