moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Σταυρουλα Αντωνακου:Tα κοριτσια αυτα αξιζουν τον Ευρωπαικο τιτλο


Σταυρουλα Αντωνακου:Tα κοριτσια αυτα αξιζουν τον Ευρωπαικο τιτλο

Η Σταυρούλα Αντωνάκου, μιλησε στο SDNA για τον τελικό του Ολυμπιακού κόντρα στην Σαμπαντέλ, ενώ δίνει και τις δικές τους συμβουλές στα κορίτσια του Χάρη Πσυλίδη.

Έχει φάει τις... πισίνες με το κουτάλι.
Στην αθλητική της καριέρα έχει κατακτήσει τα πάντα με το σκουφάκι τόσο του Ολυμπιακού όσο και της Εθνικής ομάδας.
Η Σταυρούλα Αντωνάκου είναι η πλέον κατάλληλη να μιλήσει για την ομάδα πόλο του Ολυμπιακού την οποίας ήταν και εξέχων μέλος πριν εγκαταλείψει την ενεργό δράση και κάνει νέα καριέρα στα έδρανα της Βουλής.
Η βουλευτής Πειραιά με το Ποτάμι, ξέκλεψε λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις της και μίλησε στο SDNA για τον τελικό του Ολυμπιακού κόντρα στην Σαμπαντέλ
Έχετε παίξει με τον Ολυμπιακό δύο final four Ευρωλίγκας. Πιστεύετε ότι ήρθε η ώρα για να κατακτήσει το τρόπαιο;

«Σίγουρα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τα κορίτσια, που θέλουν πολύ. Με την συμμετοχή στον τελικό ο στόχος επετεύχθη. Ο Ολυμπιακός αξίζει το πρωτάθλημα Ευρώπης, γιατί έχει κάνει πολύ σημαντικά βήματα. Έχει κάνει επενδύσεις στο χώρο του γυναικείου πόλο, ειδικά αυτή την περίοδο της κρίσης».

Πού πιστεύετε ότι κριθεί ο αγώνας κόντρα στην Σαμπαντέλ;

«Στο άγχος. Όποια ομάδα μπει χωρίς άγχος, για να απολαύσει τον αγώνα θα έχει και το πάνω χέρι για την κατάκτηση του τροπαίου. Ικανότητα υπάρχει σίγουρα και από τις δύο ομάδες. Ολυμπιακός και Σαμπαντέλ, έχουν βρεθεί αρκετές φορές στο παρελθόν κι ώς εκ τούτου δεν υπάρχουν μυστικά μεταξύ των δύο ομάδων, ενώ οι παίκτρεις γνωρίζονται και από τις Εθνικές, αφού Ελλάδα και Ισπανία έχουν έρθει αντιμέτωπες αρκετές φορές.
Σίγουρα η Σαμπαντέλ είναι το φαβορί, αφού έχει κατακτήσει το τρόπαιο δύο διαδοχικές φορές αλλά ο Ολυμπιακός με την βοήθεια του κόσμου μπορεί να τα καταφέρει».

Όσον αφορά τον κόσμο, πιστεύετε ότι μπορεί να λειτουργήσει και αρνητικά, γεμίζοντας με άγχος τις παίκτριες;

«Οι παίκτριες του Ολυμπιακού δεν έχει συνηθίσει να παίζουν σε γεμάτο κολυμβητήριο και ίσως αυτό γυρίσει μπούμερανγκ. Νομίζω όμως ότι τα κορίτσια θα τα καταφέρουν και ο κόσμος θα τις σπρώξει προς τη νίκη».

Υπάρχει κάποια συμβουλή που θα θέλατε να δώσετε στις παίκτριες του Ολυμπιακού;

«Να ευχαριστηθούν και απολαύσουν τον τελικό. Είναι επιτυχημένες αφού βρίσκονται στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Να μην έχουν άγχος».

Θα θέλατε να ζήσετε την εμπειρία ενός τελικού Ευρωπαϊκού τροπαίου στον Πειραιά;

«Να πω την αλήθεια θα ήθελα να το ζήσω, όλο αυτό με τον κόσμο αλλά και με την άψογη διοργάνωση αλλά και να το κατακτήσω κιόλας. Είχα ζήσει την εμπειρία του final four στην Κέρκυρα αλλά σίγουρα στον Πειραιά είναι κάτι διαφορετικό. Θα ήθελα να έχω ξανά αυτό το άγχος. Αισθάνομαι όμως γεμάτη με όλα όσα έζησα στην καριέρα μου».

Θα παρακολουθήσετε τον αυριανό τελικό;

«Ήμουν και σήμερα στον κολυμβητήριο, όπως θα είμαι και αύριο. Έχω αρκετές υποχρεώσεις στην Βουλή αλλά ήταν κάτι που δε μπορούσα να χάσω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: