moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Προχωράει για Άλεξ και Καρίγιο

Προχωράει για Άλεξ και Καρίγιο

Προχωράει για Άλεξ και Καρίγιο
Την ώρα που τα πάντα είναι στον «αέρα» όσον αφορά την επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς το ενδεχόμενο να υπάρξει Grexit από τις διεθνείς διοργανώσεις είναι ακόμα υπαρκτό, στον Ολυμπιακό φέρονται να κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ. 
Σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Άλεξ της Βιτόρια Γκιμαράες βρίσκεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με δημοσιοεύματα του πορτογαλικού Τύπου. 
Ποιο το «κλειδί» για την απόκτηση του Γουίδο Καρίγιο.
Ήδη οι Πειραιώτες έχουν αποκτήσει αρκετούς παίκτες από την εγχώρια αγορά και τώρα καλούνται να έρθουν σε επαφή με κάποιους ποδοσφαιριστές που απασχολούν από το εξωτερικό.

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία, στο μεταγραφικό στόχαστρο των πρωταθλητών Ελλάδας βρίσκεται ο αριστερός εξτρέμ της Βιτόρια Γκιμαράες, Άλεξ.

Για τον 23χρονο Αλεξάντρε Ενρίκε Γκονσάλβες ντε Φρέιτας, όπως είναι το πλήρες όνομά του, σύμφωνα με την εφημερίδα «Jornal de Noticias» έχουν ξεκινήσει εδώ και μερικές ημέρες διαπραγματεύσεις, ύστερα από σχετική εισήγηση του Βίτορ Περέιρα, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την πορτογαλική πραγματικότητα.

Τη φετινή σεζόν ο Άλεξ έχει παίξει 21 αγώνες και έχει πετύχει 3 γκολ και εκτός από καθαρόαιμο εξτρέμ μπορεί να παίξει σαν μπακ, όπως έκανε στα πρώτα του βήματα στην ακαδημία της Πόρτο. Είναι, επίσης, διεθνείς με τις μικρές ομάδες της Ιβηρικής χώρας.

Εν τω μεταξύ, στο προσκήνιο παραμένει και η περίπτωση του Γουίδο Καρίγιο της Εστουδιάντες. Ο Αργεντινός φορ έχει καταφέρει με τις εμφανίσεις του να προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ομάδα του φέρεται να έχει ανεβάσει στα 7 εκατ. ευρώ την τιμή πώλησής του.

Για τον 24χρονο παίκτη έχει ενδιαφερθεί «ζεστά» η Μπενφίκα, ενώ έχουν ακοστεί επίσης η Ίντερ, η Μαρσέιγ και η Τορίνο. Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τις εξαιρετικές σχέσεις του Λουτσιάνο Γκαλέτι (που πρότεινε και τον παίκτη) με την Εστουδιάντες, η οποία και τον ανέδειξε στα πρώτα του βήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: