moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Η αποστολή για τη Νέα Σμύρνη

Η αποστολή για τη Νέα Σμύρνη

Οι επιλογές του Βίτορ Περέιρα για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο (26/4, 19:30).
Την τελευταία τους προπόνηση πριν από την αναμέτρηση της Κυριακής (26/4, 19:30) με αντίπαλο τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, έκαναν το πρωί του Σαββάτου (25/4, 11:00) οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Οι ερυθρόλευκοι δούλεψαν επάνω στην κατοχή της μπάλας και την καλή κυκλοφορία, ενώ παράλληλα εξασκούσαν και την πίεση προς τον αντίπαλο. Ολοκλήρωσαν με δίτερμα στο μισό γήπεδο.
Ιατρικά δεν υπάρχουν απρόοπτα, αφού και ο Χάρα γυμνάστηκε κανονικά, αλλά ο Αργεντινός επιθετικός έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα στη Νέα  Σμύρνη. Ο Μανιάτης συνεχίζει πρόγραμμα αποκατάστασης, ατομικά κινήθηκε και σήμερα ο Στρέζος. Εκτός αποστολής από τον προπονητή του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, έμειναν επίσης οι Σιόβας, Μαζουακού, Αφελάι, Εντινγκά, Αυλωνίτης.
Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για το εκτός έδρας ματς με τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Super League.
  Αναλυτικά: Ρομπέρτο, Μέγκιερι, Γιαννιώτης, Γιαννούλης, Μιλιβόγιεβιτς, Μήτρογλου, Σαλίνο, Μπουχαλάκης, Φουστέρ, Διαμαντάκος, Φορτούνης, Κασάμι, Μποτία, Μπενίτες, Ντουρμάζ, Ντομίνγκες, Σαντάνα, Ντοσεβί, Ελαμπντελαουί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: