moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Αυτος ειναι ο Ολυμπιακος κυριε Κοντονη...

Αυτος ειναι ο Ολυμπιακος κυριε Κοντονη...


Αυτος ειναι ο Ολυμπιακος κυριε Κοντονη,και ο τιτλος ειναι Ευρωπαικος και οχι απλα ενας τιτλος Πρωταθληματος εν Ελλαδι.
Ο Ολυμπιακος δοξασε ολη την Ελλαδα σε ολη την Ευρωπη αλλα εδειξε και το μεγαλειο του παγκοσμιως με αυτην την κατακτηση του τιτλου αυτα που δεν μπορειτε να κενετε εσεις ολοι οι αχρηστοι πολιτικοι και εκανε  υπερηφανο καθε υγιη εν πνευματι  Ελληνα και σου εδειξε ακομη μια φορα ποιοι εχουν υγιες φιλαθλο και αθλητικο πνευμα και επενδυουν στον Διεθνη αθλητισμο με διακρισεις και επενδυσεις σε υποδομες και εμψυχο υλικο με σκοπο το αθλητικο ιδεωδες.

Ο Ολυμπιακος δεν εγραψε ακομη μια χρυση σελιδα στην ενδοξη και τιμια ιστορια του  αλλα υποκλιθηκε μπροστα του ολη η Ευρωπη και αυριο ολοι οι Ευρωπαιοι θα μιλανε για εναν ακομα ερυθρολευκο αθλο και οχι για την πολιτικη κακομοιρια που εχετε δωσει ολοι εσεις σε ολη την Ελλαδα και την εχετε δυσφημισει παγκωσμιως κανοντας αβαντα στα λαμογια τους λαθρεμπορες και τα τσιρακια τους και υποκιπτωντας καθημερινα στις επιταγες τους για τα ψηφαλακια.

Ο Ολυμπιακος τα εχει ξεπερασει αυτα τα ορια προ πολλων δεκαετιων και ειναι η μεγαλυτερη αθλητικη οικογενεια στον πλανητη Γη και σε επιπεδο αθληματων και αθλητων αλλα και σε επιπεδο οπαδικο ολοι οι οπαδοι του Ολυμπιακου ειναι μια οικογενεια και δεμενοι σαν μια γροθια ολοι αντιμετωπιζουν καθημερινα ολους αυτους που θελουν το κακο της μεγαλης τους αγαπης.

Καταλαβε επιτελους τι σημαινει Ολυμπιακος και οτι δεν ειναι ενας αθλητικος συλογος ειναι ιδεα ειναι θρησκεια ειναι η υπερηφανεια εκατομυριων Ελληνων σε ολον τον κοσμο.
Για τι να υπερηφανευονται πλεον οι Ελληνες? για τα κουμασια τους πολιτικους και τις βρωμικες πολιτικες τους?
Οχι βεβαια..μονο για τον Ολυμπιακο μας ειμαστε υπερηφανοι και τα ενδοξα κατορθωματα του.
ΘΡΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ

Κοντονής: "Μια λαμπρή σελίδα στην ιστορία του Ολυμπιακού"

Κοντονής
Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου, ενώ το παρών στο Παπαστράτειο έδωσε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός.
Ο Ολυμπιακός κατέκτησε την Euroleague του πόλο, νικώντας 10-9 την Σαμπαντέλ και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, έδωσε τα συγχαρητήριά του στην ομάδα του Χάρη Παυλίδη, κάνοντας λόγο για ια ακόμα λαμπρή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου
"Η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού έγραψε σήμερα μια ακόμα λαμπρή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου. Μετά την περσινή κατάκτηση του Len Trophy έκαναν ένα βήμα πιο ψηλά, κατακτώντας για πρώτη φορά την Ευρωλίγκα.
Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την προσπάθειά που κατέβαλαν και τους οδήγησε στη νίκη απέναντι σε μία από τις πιο ισχυρές ευρωπαϊκές δυνάμεις της υδατοσφαίρισης, τη Σαμπαντέλ. Το πείσμα, η δύναμη, η θέληση και το πάθος, έδειξαν για μια ακόμη φορά ότι όταν πραγματικά θέλουμε, τότε μπορούμε", ανέφερε χαρακτηριστικά.
Τις πρωταθλήτριες Ευρώπης συνεχάρη από κοντά και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, ο οποίος έδωσε το παρών στο "Παπαστράτειο" και παρακολούθησε από κοντά την προσπάθεια του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: