moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Ενταξει κυριε Κοντονη..δικα μας παιδια ειναι μωρε...Νο 2

Ενταξει κυριε Κοντονη..δικα μας παιδια ειναι μωρε...Νο 2 


 Το ιδιο κειμενο προς τον Υφ.αθλητισμου Σταυρο Κοντονη παραθετω οπως στο αρθρο μου για τα επεισοδια των οπαδων του Παναθηναικου με τους οπαδους της ΑΕΚ.
Τα επεισοδια ειναι παντα επεισοδια και δεν εχουν χρωμα φανελας και δεν πρεπει να εχουν ειδικα για εναν Υπουργο Αθλητισμου
Αν αυτος κανει τα στραβα ματια τοτε πρεπει να τα κανω κι εγω και ολοι μας ετσι?
 Δεν παει ετσι κυριε Κοντονη...
ΛΑΒΕ ΜΕΤΡΑ ΤΩΡΑ...
Ιδου το κειμενο και η ειδηση

Ελα ενταξει ρε Σταυρο,δεν τρεχει τιποτε μωρε...δικα μας παιδια ειναι μωρε..δεν τρεχει τιποτε.
Σιγα τωρα...να ηταν τιποτε κωλογαυροι ναι, μαλιστα,να τιμωρηθουν ρε Σταυρο ετσι,γιατι τους εχουμε αχτι...
Εμεις μπορει να μαλωνουμε μεταξυ μας αλλα οι προεδροι μας ειναι κοληταρια ρε Σταυρο κατα του Ολυμπιακου ,κοινο μετωπο ρε Σταυρο κολητε...κατα του Ολυμπιακου και αυτουνου του αντιπαθητικου ρε Σταυρο ,του Μαρινακη που την γλυτωσε ρε Σταυρο και δεν ειναι κατηγορουμενος ρε γαμωτο...
Αλλα που θα παει κατι θα σκαρφιστουμε ετσι φιλαρακι Σταυρακα? 
Αντε λεβεντη μου μην κανεις τιποτε τωρα για τα παιδια μωρε φιλαρακια ειναι ετσι...
Μπραβο ρε Σταυρο γιαυτο σε αγαπαμε ρε,γιατι εισαι Παναθα ρε,δικος μας ετσι ρε φιλε και μεις στο πλευρο σου ρε φιλε ,οτι γουσταρεις κοληταρι απο εμας...την Παναθα και τα τσιρακια της και τα ματια σου ετσι?

Χαμός στη Θεσσαλονίκη (video)

Απάντησαν στην επίθεση οι φίλοι του Αρη




Η χθεσινή νύχτα ήταν εφιάλτης στη Θεσσαλοίκη με τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην οδό Παπαναστασίου, όταν περίπου 50 άγνωστοι επιτέθηκαν σε μαγαζί, όπου βρίσκονταν οπαδοί του Αρη.
Ο απολογισμός ήταν ένας τραυματίας με δυο μαχαιριές στο πόδι και αρκετά σπασμένα αυτοκίνητα. Εν συνεχεία απ’ ό,τι φαίνεται, οι οπαδοί του Αρη απάντησαν με το σκηνικό πολέμου να μεταφέρεται στην Τούμπα και δη έξω πό σύνδεσμο του ΠΑΟΚ, όπου πέταξαν πέτρες.
Άμεση ήταν η αντίδραση της Αστυνομίας η οποία βρέθηκε στο σημείο και προέβη σε 10 συλλήψεις, ενώ παράλληλα έκανε και 25 προσαγωγές υπόπτων για τα πρώτα επεισόδια στην Παπαναστασίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: