moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Τωρα που παραιτηθηκαν τα...λαμογια που ελεγες κυριε Αλαφουζε ...

 Τωρα που παραιτηθηκαν τα...λαμογια που ελεγες κυριε Αλαφουζε...
 Τωρα που παραιτηθηκαν τα...λαμογια που ελεγες κυριε Αλαφουζε ...και εγινε τιμιο και παλι το Ελκληνικο ποδοσφαιρο και αυτοι που εκραζες αδειοδοτησαν την ομαδα σου που χρωσταει και στους φουρνους
Mηπως τωρα που παραιτειται ο...Μποροβηλος πρεπει να επανεξεταστουν οι αδειοδοτησεις των ομαδων?
Μπουρου-μπουρου ανακοινωση εβγαλε ο βαζελας κανοντας επιθεση στον Μποροβηλο που παραιτηθηκε οπως ειχε ζητησει και ο Αλαφουζος δηλαδη λογω της εμπλοκης του στα στημενα του κοριοπολις.

Η ανακοινωση του βαζελα
Ωραι κυριε Αλαφουζε...ηθελες να παραιτηθει...παραιτηθηκε και ετσι επρεπε αλλα την αδειοδοτηση η ομαδα σου την πηρε επι...Μποροβηλου εποχη.
Εσυ που εισαι ο τιμιος και ο ηθικος πως ανεχεσαι ο Παναθηναικος σου να εχει παρει το οκ απο εναν πιθανο ...λαμογιο?
Εαν και εφοσον ειναι ενοχος και καταδικαστει ετσι?
Μηπως θα επρεπε να εκλεγει νεο ΔΣ   στην Super League και νεος προεδρος και να επανεξεταστουν οι αδειοδοτησεις κατα ποσον ειναι...καθαρες και αμεμπτες?
Την κουνελα κανεις κυριε Αλαφουζε...απο την μια τον λες λαμογιο και οτι υπηρετουσε συμφεροντα αλλα απο την αλλη τσιμπας την αδειοδοτηση απο την κακια ΕΠΟ που τοσο καιρο εβριζες και κατηγορουσες αλλα με θετική εισήγηση του προέδρου της Επιτροπής Αδειοδοτήσεων, Γιώργου Δημητρίου, κριθηκαν επαρκή τα στοιχεία που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός και έκανε θετική εισήγηση για την αδειοδότηση της ομαδας σου
Και εγω επειδη ειμαι...κακοπροαιρετος οπως θα πεις οταν διαβασεις την αναρτηση μου λεω οτι πηρες το οκ σε εποχη που ο Μποροβηλος ηταν προεδρος της Λιγκας και της ΕΠΟ ο Γιώργος Γκιρτζίκης, είναι ο διάδοχος του Γιώργου Σαρρή τους οποιους ειχες καταγγειλει προσφατα και το χειροτερο απολα? σε ειχαν απαλαξει κιολας για τα ολα οσα ειχες πει.
Γιατι λοιπον να μην εγκρινει και την αδειοδοτηση της ομαδας σου αφου δεν τον πειραζει για οσα του εσουρες και σε απαλαξε κιολας?
Και επειδη μιλαω παντα με γεγονοτα κυριε ΑΛΑΦΟΥΖΕ...ΙΔΟΥ
Ανακοίνωση Παναθηναϊκού κατά Γκιρτζίκη και Αρετόπουλου
Ιδου και η απαλαγη σου κυριε Αλαφουζο
Απαλλάχθηκε ο Παναθηναϊκός για την ανακοίνωση κατά Γκιρτζίκη

Για εμενα πρεπει να επανεξεταστουν οι αδειοδοτησεις των ομαδων ολων...για να μην πεις οτι λεμε μονο για σενα και την ομαδα σου κυριε Αλαφουζε...
Οσον αφορα την αναφορα της ανακοινωσης της ΠΑΕ ΠΑΟ για το Grexit τωρα που πηραμε την αδειοδοτηση ζηταμε απο τον φιλο μας κυριο Κοντονη να μην αποβληθουν οι Ελληνικες ομαδες  απο τις Ευρωπαικες διοργανωσεις.
Αλλα λεγαμε πριν ομως...για..Κρατικες παρεμβασεις και διαφορα αλλα τετοια
Το αναλυει ο Μανωλης Γαβαθιωτης
Αλαφούζος: Κακός ηθοποιός στο ρόλο του "Δον Κιχώτη"

Αυτα προς το παρον...

Δεν υπάρχουν σχόλια: