moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Πανέτοιμος ο Ολυμπιακος για το κρίσιμο παιχνίδι με τη Ραντνίτσκι

Πανέτοιμος ο Ολυμπιακος για το κρίσιμο παιχνίδι με τη Ραντνίτσκι


Η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού είναι πανέτοιμη για το κρίσιμο παιχνίδι με τη Ραντνίτσκι το Σάββατο (18/4) στο Κραγκούγεβατς (19:00, Novasports4) για την 9η αγωνιστική του Champions League.

Με προορισμό το Βελιγράδι αναχώρησε την Παρασκευή (18/4) στις 08:00 η αποστολή της ομάδας πόλο ανδρών του Ολυμπιακού.
Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν το Σάββατο (18/4, 19:00, Νοvasports4) τη Ραντνίτσκι, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Len Champions League και θέλουν τη νίκη για να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης στο Final 6 της Βαρκελώνης.

Η πολύ καλή εμφάνιση παρά την ήττα (8-12) στο προηγούμενο παιχνίδι με την πανίσχυρη Προ Ρέκο στο Παπαστράτειο πιστοποιεί ότι ο Θρύλος βρίσκεται σε καλή κατάσταση και άπαντες στο ερυθρόλευκο "στρατόπεδο" αισιοδοξούν ότι με ανάλογη αγωνιστική παρουσία θα φύγουν νικητές από το Κραγκούγεβατς. Το "διπλό" είναι ο στόχος των Πειραιωτών, το οποίο θα τους κρατήσει στο κόλπο της πρόκρισης και ενώ την τελευταία αγωνιστική στις 2 Μαΐου υποδέχονται την Μπρέσια στο Παπαστράτειο. Για να επιτευχθεί αυτή, όμως, θα χρειαστεί να κερδίσουν και τους Ιταλούς την 10η αγωνιστική, αλλά και  η Μπαρτσελονέτα την Έγκερ στην Ουγγαρία.

"Να κρατηθούμε ζωντανοί"

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, κατά την αναχώρηση της αποστολής με προορισμό το Βελιγράδι, δήλωσε στο osfp.gr: "Θέλουμε την νίκη για να εξαντλήσουμε τις ελπίδες μας για πρόκριση. Ξέρουμε ότι θα παίξουμε σε μια πολύ δυνατή έδρα αλλά είμαστε σε καλή κατάσταση, πιστεύουμε στο παιχνίδι μας και θα προσπαθήσουμε πολύ και σωστά για να κρατηθούμε ζωντανοί".

Δεν υπάρχουν σχόλια: