moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Στο Final-4 με "πεντάρα" οι Έφηβοι

Στο Final-4 με "πεντάρα" οι Έφηβοι


Σε αγώνα της 26ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-17 που φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (17/4) στο Ρέντη, ο Ολυμπιακός κέρδισε με 5-0 τον Λεβαδειακό και εξασφάλισε και μαθηματικά την είσοδό του στην τελική φάση (Final-4).
Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη δημιούργησε πολλές φάσεις και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο έφτασε στο στόχο της.
Στο 23' ο Κουγιός μετά από πάσα του Κηπουρού άνοιξε με σουτ το σκορ (1-0), ενώ στο 25' ο Τσιλίκης με κεφαλιά έγραψε το 2-0.

Ο Τσιλίκης και πάλι μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Χρήστου πέτυχε το 3-0 στο 37'. Στο 48' ο Βάρκας αύξησε το σκορ σε 4-0 με ωραίο σουτ μετά από πάσα του Κουγιού, ενώ στο 76' ο Κιρτζιαλίδης με ωραία ατομική ενέργεια πέτυχε το 5ο γκολ. 
Στο 86' αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) ο Κουπέ για την ομάδα της Βοιωτίας.
Ο τεχνικός της ομάδας του Ολυμπιακού, Δημήτρης Μαυρογενίδης, τόνισε: "Έχουν απομείνει άλλα τρία παιχνίδια για την τελική φάση και προσπαθούμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Όλα τα παιδιά θα πάρουν χρόνο συμμετοχής για να δούμε την κατάστασή τους. Σήμερα είχαμε ρυθμό και μετά από ένα μουδιασμένο πρώτο δεκάλεπτο κυριαρχήσαμε".

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γαβαλάς (57' Σταματόπουλος) , Νταϊ, Φουάσης, Θυμιανός, Πριόνας, Χρήστου, Κουγιός, Πέτσης (52' Δερμιτζάκης), Τσιλίκης (52' Σπυριδάκης), Κηπουρός (67' Κιρτζιαλίδης), Βάρκας (59' Τσίρμπας).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Λύτρας, Καμπόσος (52' Κουπέ), Μίχος, Νάσης, Βασιλείου, Σβέρκος, Μεμινάϊ, Πούλος, Ζυβέρι, Κριεμαλής (67' Στυλιανού), Ντέλβινα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: