moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Ανακοινωση Θυρας 7 Misfits

Ανακοινωση  Θυρας 7 Misfits

Ανακοινωσε διαμαρτυριας  εξεδωσε η Θυρα 7 Misfits για το παραλογο σχεδιο-τρομονομου του Υφ. αθλητισμου Στ. Κοντονη οπου με τις εμονες του στις διαταξεις της UEFA απλα θα καταστρεψει το Ελληνικο ποδοσφαιρο και καταστρεφοντας τον υγιη οπαδισμο κλεινοντας και οχι νομιμοποιωντας θεσμικα τους οπαδικους συνδεσμους σε γενικα πλαισια.
Κλεινοντας τους συνδεσμους και μονο δεν λυνεται το προβλημα της βιας αλλα χρειαζεται μια σειρα απο μετρα για την ασφαλη λειτουργια τους.

 Αναλυτικα η ανακοινωση

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΡΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΠΑΛΑ, ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ -ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΥΡΙΟ ΚΟΝΤΟΝΗ.
ΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ . ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ.
ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ,ΚΟΒΕΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ. 
ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΟΠΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . 
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΘΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ,ΓΕΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙΚΤΡΑ,ΚΑΘΟΤΙ ΤΟ ΤΡΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ . 
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΟΠΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΑΡΡΩΣΤΟ ΚΑΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΚΤΡΩΜΑΤΟΣ. ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΕΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ . 
ΑΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ,ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ . 
Η ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΖΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: