moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Στοχος ειναι να πληγει ο Ολυμπιακος που πρωτοστατει σε Ελλαδα και Ερωπη

Στοχος ειναι να πληγει ο Ολυμπιακος που πρωτοστατει σε Ελλαδα και Ερωπη


Τι θα συμβει στον Ολυμπιακο σε πιθανο «Grexit» ?
Δυστυχως ετσι ακριβως ειναι...
Ο μοναδικος που θα πληγει ανεπανορθωτα και πολυ περισσοτερο απο ολους τους αλλους ειναι ο Ολυμπιακος χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν θα κανει κακο και στις υπολοιπες ομαδες της Super League.

Ο στοχος ομως ειναι αυτος..να ικανοποιησουμε τα προσωπικα μας κομπλεξ και των πουθεναδων παραγοντων που χρωστανε και στους φουρνους της γειτονιας τους ,τους πολλακις καταδικασμενους για βαρεια αδικηματα που κατεχουν ακομα και Δημοσιους Οργανισμους και παρανομα καναλια  αγοραζοντας και νεα γιατι δεν μπορουν να βγαλουν αδεια λειτουργιας στα παλαιωτερα λειτουργωντας παρανομα ολα αυτα τα χρονια.
Αυτοι που τωρα ψαχνουν κοροιδα να βαλουν λεφτα στον Παναθηναικο για παραδειγμα και ενω εχουν παρει ηδη δανειο 36.000.000 ευρω για τις επιχειρησεις τους δεν βαζουν ουτε ενα ευρω στην ομαδα που ειναι προεδροι.
Και θελουν να λεγονται και επενδυτες? Δεν ντρεπομαστε λιγακι λεω εγω?
Μολις επεσαν οι μασκες με την απαλαγη Μαρινακη που ολοι τον ηθελαν κατηγορουμενο και φυλακη φωναζοντας αρον-αρον σταυρωσον αυτον...και ολοι το βουλωσαν...
Τι θα κανουμε τωρα? θα κοιταξουμε να κανουμε κακο στον Ολυμπιακο απο αλλη πλευρα.
Θα βγαλουμε ολες τις ομαδες απο τις Διεθνεις και Ευρωπαικες διοργανωσεις και μετα θα το παιξουμε και ηρωες οτι χτυπησαμε το κατεστημενο..
Ποιο κατεστημενο ρε?
Εσεις οι ιδιοι ειστε το βρωμικο κατεστημενο εσεις οι πολιτικοι οι δημοσιογραφοι οι παραγοντες συγκεκριμενων ομαδων και τα τσιρακια σας ,απο εξωφυλαρουχες μεχρι Εισαγγελεις.
Και τι θα γινει σε περιπτωση Grexit  στον Ολυμπιακο? γιατι για τους αλλους δεν μας νοιαζει...εσεις βλεπετε να αντιδρουν στην αποφαση αυτη οι παραγοντες αυτων των ομαδων? οχι βεβαια...αυτο ειναι που θελουν κιολας για να καλυψουν την ανυπαρξια τους και για να ετοιμαστουν και να μαζεψουν οικονομικους εποενδυτες (δηλαδη κοροιδα..) να βαλουν τα λεφτακια τους γιατι μεχρι την εναρξη της νεας σεζον δεν προλαβαινουν...λογω και των προκριματικων των Ευρωπαικων διοργανωσεων.
Ο Ολυμπιακος σκεφτονται προβλημα ρευστοτητας δεν εχει ...αυριο το πρωι ο  Μαρινακης θα φερει και 10 παικταραδες και θα μας πατησει για πλακα και θα παει και καλυτερα στην Ευρωπη...
Αφου λοιπον εμεις δεν μπορουμε και δεν προλαβαινουμε να βρουμε κοροιδα...να βαλουν φραγκα ας κανουμε κακο στον Ολυμπιακο και στο Ελληνικο ποδοσφαιρο..
Ποιοι παικτες μεγαλης κλασης θα ερθουν στην  Ελλδα οταν γνωριζουν οτι δεν θα συμετεχουν σε Ευρωπαικη διοργανωση οπως το Champion και το  Europa League?
Κανεις βεβαια...αυτο ειναι και το ζητουμενο να πληξουν τον Ολυμπιακο και μονο
Σχεδιο βρωμικο καλα σχεδιασμενο που κανονικα θα επρεπε να πανε φυλακη ολοι τους απο τον Υπουργο μεχρι και τα τσιρακια του που εξυπηρετει παραβλεποντας τα οσα κανουν και ωθωντας το Ελληνικο ποδοσφαιρο στην τελικη καταστροφη του.
Ο Ολυμπιακος να καταστραφει και δεν πειραζει ετσι?
 Ιδου και τι θα συμβει στον Ολυμπιακο σε πιθανο «Grexit» 

Το πιθανό «Grexit» αλλάζει τα δεδομένα

Έτοιμη είναι η λίστα με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού, όμως ο ενδεχόμενος αποκλεισμός των ελληνικών ομάδων μπορεί να αναπροσαρμόσει τα πλάνα των πρωταθλητών Ελλάδας.

Το πιθανό «Grexit» αλλάζει τα δεδομένα
Εδώ και καιρό έχει αρχίσει ο προγραμματισμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο στον Ολυμπιακό, με τους Χουάνχο Λορένθο και Πιέρ Ισά να έχουν ετοιμάσει μία λίστα από ποδοσφαιριστές που ενδεχομένως θα απασχολήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι τον σύλλογο.

Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρξει μία σύσκεψη κορυφής ανάμεσα σε όλους τους παράγοντες της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, αλλά οι όποιες (ουσιαστικές) εξελίξεις θα σημειωθούν μετά τον τελικό του Champions League.

Αυτό συμβαίνει διότι τότε λήγουν τα περισσότερα πρωταθλήματα ανά την Ευρώπη και μπορούν να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις με άλλους συλλόγους και παίκτες.

Ήδη το φως της δημοσιότητας έχουν δει αρκετά ονόματα, όπως του Άμραμπατ της Μάλαγα, του Μπρούνο Άλβες στη Φενερμπαχτσέ και τον Νέρο της Ζενίτ.

Ωστόσο, οι εγχώριες εξελίξεις με την στάση του Σταύρου Κοντονή απέναντι στην UEFA και τη FIFA μπορεί να αλλάξει άρδην το σκηνικό στις μεταγραφικές υποθέσεις των «ερυθρόλευκων».

Πολύ απλά αν αποκλειστούν οι ελληνικές ομάδες από τις διεθνείς διοργανώσεις, θα είναι πολύ δύσκολο για τον Ολυμπιακό να πείσει παίκτες μεγάλης εμβέλειας να συνεχίσουν την καριέρα του στη Σούπερ Λίγκα, την ώρα που δεν θα μπορούν να αγωνιστούν στο Champions League.

*** Από χθες βρίσκεται στην Ελλάδα ο Ιμπραΐμ Αφελάι, ο οποίος μάλιστα προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά – σύμφωνα με τον «Γαύρο» έδειχνε ιδιαίτερα στεναχωρημένος και δεν μιλιόταν. Υπενθυμίζεται ότι ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός ήταν τις τελευταίες δύο εβδομάδες στην πατρίδα του για προσωπικό του ζήτημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: