moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Super League 27η αγωνιστική :Τα αποτελεσματα του Σαββατου και το πρόγραμμα της Κυριακης

Super League 27η αγωνιστική :
Τα αποτελεσματα του Σαββατου και το πρόγραμμα της Κυριακης

Με τον ιδιο βροχερο  καιρό και σε άδειες κερκίδες θα συνεχιστει η αγωνιστική δράση της Κυριακής στη Super League. 

 Η σημερινη γενικη προγνωση του καιρου (audio)
http://penteli.meteo.gr/innoetics/dailyForecast.mp3 

Ξεχωρίζει το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, στο μενού Καλλονή-Πανιώνιος, ΟΦΗ-Ξάνθη και Παναιτωλικός-Κέρκυρα.

Εκτός από το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, το σημερινό πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας περιλαμβάνει άλλες τρεις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, με τα γήπεδα να είναι άδεια, λόγω της σχετικής απόφασης του Σταύρου Κοντονή.

Το μεσημέρι, στις 15:00, η Καλλονή υποδέχεται τον Πανιώνιο, ο οποίος ψάχνει ακόμη μία σημαντική νίκη, με την οποία θα απομακρυνθεί και άλλο από τη ζώνη του υποβιβασμού, με τους νησιώτες να απέχουν έξι βαθμούς από αυτή και να θέλουν να δώσουν συνέχεια μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ.

Στις 17:15 έχουμε δύο αγώνες: ο Ευρωπαίος Παναιτωλικός υποδέχεται την Κέρκυρα, η οποία είναι μία από τις φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος στις τελευταίες αγωνιστικές και η μεταξύ τους αναμέτρηση θα έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Το άλλο ματς είναι εκείνο ανάμεσα στον ΟΦΗ και τη Skoda Ξάνθη, λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό των Κρητικών και την πρόκριση της ακριτικής ομάδας στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας. Τα προβλήματα παραμένουν αρκετά για τον Νίκο Αναστόπουλο, αλλά όπως δήλωσε θα παλέψουν μέχρι εσχάτων για την παραμονή στην κατηγορία. Από την πλευρά της, η ομάδα του Λουτσέσκου έχει ακόμα ελπίδες για να πλασαριστεί στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με το ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Οι «πράσινοι» κατάφεραν να κερδίσουν τον Ολυμπιακό, αλλά τιμωρήθηκαν με -3 βαθμούς για τα επεισόδια που σημειώθηκαν σε εκείνο το παιχνίδι, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» ψάχνει τη νίκη με την οποία θα αποκτήσει το προβάδισμα εν όψει της διαδικασίας των πλέι οφ.

27η αγωνιστική: Τα αποτελεσματα του Σαββατου και το πρόγραμμα της Κυριακης


Σάββατο 7 Μαρτίου

Νίκη Βόλου – ΠΑΣ Γιάννινα (3-0 αα.)

Βέροια – Εργοτέλης 0-1
«Χρυσό» τρίποντο στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στη Super League πήρε ο Εργοτέλης, φεύγοντας με το 1-0 από τη Βέροια και συνεχίζει να ελπίζει.

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 1-0
Με τον Μπαράλες να βρίσκει δίχτυα για 13η φορά στη Σούπερ Λίγκα, οι Αρκάδες έκαμψαν την αντίσταση του Ατρόμητου (1-0) και δεν απειλούνται. 
 



ΠανθρακικόςΟλυμπιακός (ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ)

Οριστική αναβολή στον αγώνα του Πανθρακικού με τον Ολυμπιακό. Aπαγορευτικό από τον Δελφάκη εξαιτίας του βούρκου στο ΔΑΚ Κομονητής. Δεν θα γίνει ούτε την Κυριακή, όπως ανακοίνωσε η Σούπερ Λίγκα.

Κυριακή 8 Μαρτίου

Καλλονή – Πανιώνιος (15:00, Novasports 2)

Καλλονή και Πανιώνιος ανοίγουν την αυλαία στην 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα για το δεύτερο πιάτο. Οι γηπεδούχοι θέλουν να συνεχίσουν με νίκη στη διοργάνωση. Ο Βαγγέλης Βλάχος δεν υπολογίζει τους τραυματίες Αναστασιάδης και Ρόχας, και τον Πιπίνη λόγω ίωσης. Επίσης δεν υπολογίζεται και ο Πιπίνης λόγω καρτών.Οι Μητρόπουλος και Οικονόμου είναι τιμωρημένοι και αυτόματα τέθηκαν εκτός αποστολής, ενώ οι Πάνος και Βλάχος δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους.
Ενώ, ο Πανιώνιος μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακό θέλει να συνεχίσει με τρίποντο.
Οι αποστολές των δυο ομάδων:
Καλλονή:Χογκ, Αντέτζο, Λεοζίνιο, Μαρσέλο, Κριπιντίρη, Χωριανόπουλο, Βλαστέλλη, Βαλιό, Πετρόπουλο, Γιορέντε, Μανούσο, Μίνγκα, Καλτσά, Στεφάνοβιτς, Αλέξιτς, Τσαμπούρη, Ναβάρο, Αγρίτη, Χουάνμα, Αράς, Μπουρούς και Ξύδα.
Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Τασουλής, Χατζηισαΐας, Παντίδος, Ρισβάνης, Σιώπης, Κόρμπος, Καθάριος, Γκέζος, Μπούζας, Κολοβός, Ιμπαγάσα, Φούντας, Γιάννου, Μπουμάλ, Μπακασέτας, Μουζακίτης, Μασούρας.
Διαιτητής: Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Βοηθοί: Γιώργος Πασχάλης (Ηπείρου), Στέλιος Τσολάκης (Αθηνών)
Παρατηρητής: Βασίλης Τεροβίτσας (Αιτωλοακαρνανίας)

 Η προγνωση του καιρου στην Μυτιληνη (audio)
http://penteli.meteo.gr/innoetics/8.mp3

Παναιτωλικός – Κέρκυρα (17:15, Novasports 2)


Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός κοντράρεται με την Κέρκυρα και στοχεύει στη νίκη για να παραμείνει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Στην αποστολή συμμετέχει και ο Φωτάκης, μετά από καιρό.
Από την άλλη η Κέρκυρα χρειάζεται το διπλό για να αναρριχηθεί στην βαθμολογία. Οι Παναγιώτης Ζορμπάς και Ακάκι Χουμπούτια, ένιωσαν ενοχλήσεις σε δικέφαλο και προσαγωγούς αντίστοιχα, με αποτέλεσμα να «κοπούν» απ' την αποστολή.

Οι αποστολές των δυο ομάδων: 

Παναιτωλικός:Ράφαελ, Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Ρουσκουσέδα, Μπεχαράνο, Άλβες, Θεοδωρίδης, Κάπελ, Μαλεζάς, Γοδόι, Μορένο, Σκαραμοτσίνο, Μαρτίνες, Στεφανάκος, Μύγας, Ετζενγκέλε, Παπουτσογιαννόπουλος και Φωτάκης.

Κέρκυρα: Σέτκους, Κουτζαβασίλης, Μανωλάς, Βενέτης, Ναγιάρ, Καϊκούτ, Γκαζαριάν, Γκόμες, Καρντόζο, Μαρκόφσκι, Κρητικός, Κόντος, Χαβίτο, Σιόντης, Ντιμιτρόφσκι, Ανδρεόπουλος, Ντιόγκο, Φάμπιο, Λεάλ.
Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Νίκος Γεωργαράκος (Αθηνών), Μανώλης Βλάσσης (Λασιθίου)
Παρατηρητής: Ηλίας Μαζαράκος (Αρτας)

 Η προγνωση του καιρου στο Αγρινιο (audio)
http://penteli.meteo.gr/innoetics/64.mp3

ΟΦΗ – SKODA Ξάνθη (17:15, Novasports 4) 

Στην Κρήτη ο ΟΦΗ υποδέχεται την Ξάνθη για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι Κρητικοί από την προτελευταία θέση της βαθμολογίας θέλουν μόνο το τρίποντο για να πάρουν ανάσα.
Ενώ, η Ξάνθη χρειάζεται το διπλό για να αφήσει πίσω της την ισοπαλία με την Καλλονή. Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Κλέιτον και Παπαστεριανος.
Οι αποστολές των δυο ομάδων:
ΟΦΗ:-----------

ΞΑΝΘΗ:Κυριακίδης, Αναστασόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Παπάζογλου, Σολτάνι, Λουσέρο, Βάλτερ, Ομπόντο, Βασιλακάκης, Γκομσί, Φλίσκας, Γούτας, Καπετάνος, Λισγάρας, Καρυπίδης, Μπέλιτς και Ράνος.
Διαιτητής: Γιώργος Κύζας (Δράμας)
Βοηθοί: Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Χρήστος Μπαλτάς (Αχαϊας)
Παρατηρητής: Γιώργος Δούρος (Κορινθίας)

 Η προγνωση του καιρου στην Κρητη (audio) 
http://penteli.meteo.gr/innoetics/23.mp3 

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (19:30, Novasports 1)

Στο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο. Οι «πράσινοι» θέλουν να πάρουν το τρίποντο για να συνεχίσουν θετικά στη διοργάνωση και να αφήσουν πίσω τους την αφαίρεση βαθμών, μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ζέκα και Καρέλη βρίσκονται τελικά στην αποστολή.
Ο ΠΑΟΚ πάλι θέλει να πάρει το διπλό, ώστε να ανέβει βαθμολογικά και ψυχολογικά. Οι Φάνης Τζανδάρης, Δημήτρης Παπαδόπουλος ακολούθησαν πρόγραμμα επανένταξης, ο Αλέξανδρος Τζιόλης ανέβασε ρυθμούς και ο Χέντβιγκες Μαντούρο συνέχισε θεραπεία και ασκήσεις μυικής ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο. Εκτός πλάνων βρίσκεται και ο Κάτσε, λόγω τιμωρίας.

Οι αποστολές των δυο ομάδων: 

ΠΑΟ: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Ζέκα, Λαγός, Μαρινάκης, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης Νίνης και Μαυρίας.

ΠΑΟΚ: Γιακουμής, Ιτάνζ, Σκόνδρας, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Πούγγουρας, Βίτορ, Κόστα, Ρατς, Γκολάσα, Παπαγιαννόπουλος, Νομπόα, Μακ, Περέιρα, Δεληγιαννίδης, Πόζογλου, Κουλούρης, Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης.
 
Διαιτητής: Σταύρος Μάνταλος (Καβάλας)
Βοηθοί: Αντώνης Καρατζίκας (Αθηνών), Βασίλης Καραβασίλης (Καβάλας)
Παρατηρητής: Μανώλης Γιανναδάκης (Λασιθίου)

 Η προγνωση του καιρου στηνΑθηνα (audio)
 http://penteli.meteo.gr/innoetics/12.mp3

Δευτέρα 9 Μαρτίου
Πλατανιάς – Λεβαδειακός (19:30, Novasports 1)
Διαιτητής: Απόστολος Αμπάρκιολης (Καβάλας)
Βοηθοί: Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας), Σπύρος Γουργιώτης (Φθιώτιδας)
Παρατηρητής: Χρήστος Γενναίος (Αθηνών)


Η επόμενη (28η) αγωνιστική

Σάββατο 14 Μαρτίου

Κέρκυρα – ΟΦΗ (15:00, Novasports 3)
Ατρόμητος – Πανθρακικός (17:15, Novasports 3)
Εργοτέλης – Παναθηναϊκός (19:30, Novasports 1)

Κυριακή 15 Μαρτίου

Λεβαδειακός – Νίκη Βόλου (-)
ΟλυμπιακόςSKODA Ξάνθη (15:00, Novasports 2)
Πανιώνιος – Πλατανιάς (17:15, Novasports 3)
ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός (17:15, Novasports 2)
ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης (19:30, Novasports 1)

Δευτέρα 16 Μαρτίου

Καλλονή – Βέροια (19:30, Novasports 1)

Δεν υπάρχουν σχόλια: