moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Πηγαινε στο συλαλητηριο και στο φιλικο και ασε τον Ολυμπιακο Βασιλαρα...

 Πηγαινε στο συλαλητηριο και στο φιλικο και ασε τον Ολυμπιακο Βασιλαρα...

 

Θα ηθελες να παιξουμε στον βουρκο ε? 

Αμεσως να βγει να σχολιασει και να δικαιολογησει το μεροκαματακι του ο αντιολυμπιακος Βασιλαρας...Με το που βγηκε η αποφαση της Super League  βγηκε να την καυτηριασει ειρωνικα , τι λεγαμε ?κατι τετοιες ανακοινωσεις που λεγαμε κυρτιε Κοντονη...που δυναμιζουν το κλιμα και υποθαλπτουν την βια.

Ο Βασιλαρας δεν ειναι αγνωστος ουτε σαν δημοσιογραφος ουτε σαν υπευθυνος επικοινωνιας του Παναθηναικου.Μηπως θαπρεπε να του βουλωσετε το στομα απο τωρα?Να τον μαθετε να σεβεται τις αποφασεις τις διοργανωτριας αρχης?

Καποια στιγμη απο καπου πρεπει να ξεκινησετε κυριε Κοντονη...ο κυριος αυτου μιλαει εξ ονοματος του επισημου Παναθηναικου και ας ποσταρει το σχολιο του απλα στο facebook.H δηλωση μετραει που γινεται απο μελος της διοικησης του Παναθηναικου.

Ξεχασε οπως κανει χρονια τωρα να βγει να καταδικασει οπως ο αφεντικουλης του ο Αλαφουζος τα αισχη της Λεωφορου ,η αναβολη τον πειραξε .Αν ηταν η ομαδα σου κυριε...Βασιλαρα θαθελες να παιξει σε αυτον τον βουρκο?

Οχι βεβαια...θα κινουσατε γη και ουρανο και θα φωναζες για παραγκες και αδικιες του Παναθηναικου.
Ηθελες να παιξουμε στον βουρκο μπας και χασουμε  κανεναν βαθμο ε?
Ε,δεν θα σου κανουμε το χατηρι...
Επισης αν υπηρχε και αλλο θεμα θα φωναζε και ο Πανθρακικος να γινει το παιχνιδι...θαθελε και αυτος ενα καλο αποτελεσμα αν επειζε σε εναν βουρκο μιια ομαδα που εχει μαθει να παιζει σε σωστο γηπεδο Ελλαδας και Ευρωπης οπως ειναι ο Ολυμπιακος...
Βλεπεις η ομαδα σου παει Ευρωπη καθε τρια χρονια...  

Ασε λοιπον πηγαινε να δεις το φιλικο με τα τσιρακια σας τον Παοκ που ερχονται χωρις εφτα παικτες στην αποστολη (ευτυχως θαρθει ο Αναστασιαδης).. και πριν στο συλαλητηριο να εκβιασεις τον Κοντονη και την Κυβερνηση και ασε τον Ολυμπιακο και την αναβολη. 

 Ιδου τι ειπε παλι ο στομας του...

«Άλλοι με το ζόρι σε πάγο και ομίχλη, άλλοι αναβολή με την πρώτη βροχή»

Καυστικά σχολίασε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλας Βασιλαράς την αναβολή του Πανθρακικός-Ολυμπιακός. «Έβαλαν τον... Μπιρσίμ να ψάχνει λακούβες», ανέφερε σχετικά.

«Άλλοι με το ζόρι σε πάγο και ομίχλη, άλλοι αναβολή με την πρώτη βροχή»
Δεν έμεινε ασχολίαστη απ’ τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού η αναβολή του αγώνα ανάμεσα σε Πανθρακικό και Ολυμπιακό.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Νικόλας Βασιλαράς καυτηρίασε την εν λόγω απόφαση, με αφορμή τα όσα είχαν συμβεί στο ματς του τριφυλλιού με τον ΠΑΣ Γιάννενα, όπου παρά τις πιέσεις των πράσινων είχε... πεταχθεί ένα ολόκληρο ημίχρονο υπό ομίχλη που εμπόδιζε εμφανώς τους παίκτες.

Αναλυτικά το «ποστάρισμα» του Νικόλα Βασιλαρά στο Facebook:

«Άλλους τους βάζουν με το ζόρι να παίξουν σε πάγο και ομίχλη και σε άλλους το αναβάλουν με την πρώτη βροχή. Και αφού το είχαν αποφασίσει από την Παρασκευή έβαλαν και τον... Μπιρσίμ να ψάχνει για λακούβες και το έκαναν και θρίλερ. Τι δεν καταλαβαίνεις»;

Δεν υπάρχουν σχόλια: