moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Ο Ολυμπιακός γίνεται 90 χρονών και το Κανάλι 1 το γιορτάζει


Ο Ολυμπιακός γίνεται 90 χρονών και το Κανάλι 1 το γιορτάζει


Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ η ομάδα που το όνομά της είναι απόλυτα συνυφασμένο με τον Πειραιά και το μεγάλο λιμάνι, γίνεται 90 χρονών και το ΚΑΝΑΛΙ 1, το δημοτικό ραδιόφωνο του Πειραιά, το γιορτάζει με ένα ολοήμερο αφιέρωμα στην Πειραϊκή ομάδα.
 
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:
 
Την Τρίτη 10 Μαρτίου 2015 ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ γίνεται 90 χρόνων. 90 χρόνια θρυλικής πορείας, τίτλων, θριάμβων και καταξίωσης.  Γεννήθηκε στον Πειραιά και έγινε ιδέα και σύμβολο για όλη την Ελλάδα. Το ΚΑΝΑΛΙ 1 από τις 08:00 το πρωί μέχρι τις 10:00 το βράδυ με εκπομπές και αφιερώματα θα γιορτάσει μαζί με όλο τον Πειραιά την ξεχωριστή αυτή ημέρα, την ημέρα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ! 

Στο πλαίσιο αυτό θα φιλοξενηθούν στο στούντιο παλαίμαχοι άσσοι που θα διηγηθούν σημαντικές στιγμές που έκαναν τον Ολυμπιακό, Θρύλο καθώς και αθλητές από όλα τα τμήματα του συλλόγου που συνεχίζουν την λαμπρή ιστορία του.

Μεταξύ άλλων θα ακουστούν και χαιρετισμοί από τον προπονητή και τους αρχηγούς του ποδοσφαιρικού τμήματος, του μπασκετικού Ολυμπιακού και των ερασιτεχνικών τμημάτων.

Την Τρίτη ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ γιορτάζει.  Μαζί του και ο Πειραιάς.  Το ΚΑΝΑΛΙ 1 θα ντυθεί ερυθρόλευκα και θα καλύψει όλες τις εκδηλώσεις που

Δεν υπάρχουν σχόλια: