moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Συλαλητηριο με...γιγαντοοθόνη?

Συλαλητηριο με...γιγαντοοθόνη?

Ειρηνικό συλλαλητήριο την ώρα του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚοπως ειχαν προαναγγειλει  με το πανο που ειχαν κρεμασει στο ΟΑΚΑ  ετοιμάζουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, ενώ αναμένεται να κλείσει η Λεωφόρος Αλεξάνδρας και θα στηθεί γιγαντοοθόνη έξω από το γήπεδο έξω από τη θύρα 3 του γηπέδου, ώστε να μπορούν να παρακολουθήσουν σε ζωντανή εξέλιξη το παιχνίδι και με τις φωνές τους να ακούγονται μέσα, ενισχύοντας τις προσπάθειες των παικτών του Γιάννη Αναστασίου
Αναμένεται να υπάρξει πολύς κόσμος που θα πάει στη συγκέντρωση, η οποία θα γίνει έξω από τα επίσημα επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ενώ δεν αποκλείεται να σταματήσει και η ροή κυκλοφορίας, προχωρώντας σε σχετικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Συμπερασμα?

Ο Παναθηναικος συσωμος κοσμος-διοικηση σε συνεργασια οπως με την τρομοκρατια στην αναμετρηση με τον Ολυμπιακο στηνΛεωφορο,τωρα που ειδε οτι εφαγε γερη τιμωρια απο τα οργανα που καποτε σφυριζαν αδιαφορα στις τακτικες τρομοκρατιες που επεβαλαν.
Τωρα..μαζευει τον κοσμο του για να εκβιασει την Κυβερνηση δειχνοντας την δυναμη του και ποσοα ψηφαλακια θα χασει η Κυβερνηση αυτη εαν και εφοσον δεν υποκειψει στα θελω του Παναθηναικου,δηλαδη την ατιμωρησια και την μεθοδευση των αποτελεσματων  με την διαιτησια αλλα και το διακαιωμα να λασπολογουν οποιον θελουν μεσα απο τα media τους χωρις κανενας να νοιαζεται αν θιγονται υπολειψεις  και παντα χωρις τιμωρια για ολα αυτα.
Αυτα θελει ο Παναθηναικος,ετσι ηταν ετσι ειναι και ετσι θα ειναι...
Παλιος γαιδαρος νεα περπατησια δεν κανει λενε οι παλιοι...ηξεραν τι ελεγαν...
Και για να ειναι και σιγουροι οτι θα ερθει ο κοσμος,μπας και φανε καμμια ηττα και εκει και ειναι τρεις και ο κουκος,αποφασισαν να στησουν και...γιγαντοοθονη!
Μαλιστα...ειδες? εδω δεν εχουν να φανε ,οι γιγαντοοθονες τους λειπανε.
Και επειδη λεει αναμενεται να παει πολυς κοσμος ...μπορει να κλεισει και η Λεωφορος Αλεξανδρας.
Τι λες ρε φιλε? σοβαρα? που ειναι? το τσιφλικι σου ειναι η Λεωφορος Αλεξανδρας?
Αντε ετσι με το ετσι θελω κλεινουμε μια  δημοσια λεωφορο ευρειας  κυκλοφοριας αδιαφορωντας για την μετακινηση του υπολοιπου κοσμου της περιοχης και οχι μονο?
Αυτα μονο στην Ελλαδα γινονται και μονο για τον Παναθηναικο...απλα τα πραγματα...αυτα θελει να περνανε ο βαζελας ,να κανει οτι θελει και να μην τον ενοχλει κανεις...
Που να τον ειχαμε και Κυβερνηση αυτης της χωρας δηλαδη ετσι?
Μηπως θα επρεπε να εξετασετε καλα απο την νυν Κυβερνηση αυτες τις κινησεις του πΑναθηναικου και να βαλετε τα πραγματα στην θεση τους?
Μηπως να ξεχωρισουμε επιτελους ποιοι ειναι οι νοιμκοκυρηδες και ποιοι ειναι οι τυχοδιωκτες?
Αντε γιατι εδω και δεκαετιες ...αδελφες και παληκαρια γιναμε μαλλια κουβαρια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: