moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Ο εφευρετης Δημητρακης εκανε νεα εφευρεση

 Ο εφευρετης Δημητρακης εκανε νεα εφευρεση

 

Ο εφευρετης Δημητρακης εκανε νεα εφευρεση...εφηυρε την νεα κωλοτουμπα νομοθεσιας ,αλλο λεει η προεδρικη και αλλο η φιλαθλος ιδιοτητα.. 

Καλα εμεις εδω στον Πειραικο Πλανητη που ζουμε κυριε Γιανακοπουλε βλεπουμε σιγουρα πιο καθαρα τα πραγματα απο τα...θολωμενα που τα βλεπεις εσυ.Η τιμωρια σου ειναι εκπτωση απο την προεδρια του Παναθηαναικου αλλα και απομακρυνση απο ολους τους αγωνιστικους χωρους ακομα και με την φιλαθλη ιδιοτητα κυριε Γιανακοπουλε .Επισης η τιμωρια προβλεπει το γεγονος οτι παρλη τηνπροεδρικη εκπτωση απο το αξιωμα συνεχιζει να αναγνωριζει την ιδιοκτησια για μιλαμε για το ιδιο και αυτο προσωπο που εκπιπτει του αξιωματος και οχι για αλλο .Αν ηταν ετσι ο καθε εκπτωτος προεδρος  απο το αξιωμα του θα συνεχιζε να παρευρισκεται στους αγωνιστικους χωρους με την φιλαθλη ιδιοτητα,την οποια και απο κει εισαι τιμωρημενος...

Ακομα και αν ειναι ετσι κυριε εφευρετη...τοτε με ποια ιδιοτητα βγαινεις και κανεις δηλωσεις και λες οσα λεει ο στομας σου? γιατι δεν βγαινει ο Μάνος Παπαδόπουλος που λες οτι ειναι και ο ιδιοκτητης πλεον? ποτε αγορασε την καε παναθηναικος και δεν το μαθαμε?

Μαλλον ειναι καποια απο τις νεες σου εφευρεσεις...

Αντε πιες κανα καφε να ξενερωσεις εφευρετη...

Παναθηναϊκός: «Επικίνδυνη άγνοια ο Ολυμπιακός»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κάνει λόγο για επικίνδυνη άγνοια των ανθρώπων του Ολυμπιακού, τους υπενθυμίζει πως ο Δ. Γιαννακόπουλος δεν έχει κάποια ιδιότητα και τους κατηγορεί πως «ζουν σ’ έναν άλλο πλανήτη».

Την αντίδραση του Παναθηναϊκού -μέσω κύκλων- έφερε η ανακοίνωση του Ολυμπιακού κατά του Δημήτρη Γιαννακόπολου, σχετικά με την είσοδό του στους αγωνιστικούς χώρους.

Οι πράσινοι «κατηγορούν» τους αιώνιους αντιπάλους πως είτε έχουν επικίνδυνη άγνοια σε βασικά θέματα, είτε παριστάνουν την εν λόγω συμπεριφορά για δικούς τους λόγους, λέγοντας πως «οι Πειραιώτες ζουν σε έναν άλλο πλανήτη». Εκφράζουν μάλιστα απορίες και ερωτηματικά για το ύφος της νέας τους «ανακάλυψης», όπως χαρακτηρίζουν την επίσημη τοποθέτησή τους.

Συν τοις άλλοις, ξεκαθαρίζουν και απαντούν πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έχει κανένα αξίωμα στην ΚΑΕ στην παρούσα φάση και τους υπενθυμίζουν πως απ' τις 5 Δεκεμβρίου έχουν μεταβιβαστεί οι μετοχές στον Μάνο Παπαδόπουλο, ο οποίος είναι και ιδιοκτήτης πλέον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: