moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Βουγιούκα: «Όσο πιο ψηλά μπορώ»

Βουγιούκα: «Όσο πιο ψηλά μπορώ»

Βουγιούκα: «Όσο πιο ψηλά μπορώ»

Η Βάσω Βουγιούκα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στο Τόκιο και αναχώρησε από το Τόκιο την Πέμπτη (26/3) με προορισμό τη Σεούλ ενόψει της συμμετοχής της
στο «Grand Prix» της Κορέας με τη συμμετοχή των κορυφαίων αθλητριών της σπάθης Γυναικών.
 Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα αγωνιστεί την Κυριακή (29/3) στην σπουδαία αυτή διοργάνωση και με δηλώσεις της στο osfp.gr αναφέρθηκε στην συμμετοχή της στο καμπ προετοιμασίας στην Ιαπωνία αλλά και στο ερχόμενο «Grand Prix».

 Aναλυτικά η Βάσω Βουγιούκα δήλωσε: «Ανεβαίνουμε επίπεδο σιγά σιγά!
Η προετοιμασία ήταν πολυ καλή, αφού βρέθηκαν οι καλύτερες αθλήτριες όλου του κόσμου και είχα την ευκαιρία να συναγωνίζομαι κάθε μέρα μαζί τους. Ελπίζω να είμαι υγιής, να απολαύσω τους αγώνες και να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ!»  
Τεστ πριν την Μαδρίτη για Τσουρούτα
Αγωνιστικές υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο έχει και ο Γιώργος Τσουρούτας. Ο αθλητής του τμήματος Ξιφασκίας του Ολυμπιακού θα λάβει μέρος στο «Διεθνές Κύπελλο Θεσσαλονίκης» το οποίο διοργανώνεται από τον «Μέγα Αλέξανδρο Θεσσαλονίκης» στη Στρατιωτική Σχολή. Ο Γιώργος Τσουρούτας θα αγωνιστεί το Σάββατο (27/3) στις 12:00 και η συμμετοχή του στη διοργάνωση αυτή θα αποτελέσει ένα καλό τεστ ενόψει του «Grand Prix» της Μαδρίτης στις 2 Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: