moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

H UEFA μας εχει γραμμενους...

H UEFA μας εχει γραμμενους...

Τα μαθατε τα νεα?
Εφαγε 100 χιλιάρικα καμπάνα η πρωταθλήτρια Σουηδίας.  Πόσα σου έδωσα σου λέει η ΟΥΕΦΑ,με την παρουσία σου στους ομίλους; Δέκα εκατομμύρια Ευρώ;
Δεν φρόντισες να έχεις το τερέν του γηπέδου σου στην κατάλληλη κατάσταση; Πάρε ένα πρόστιμο το ένα τοις εκατό από αυτά που έβγαλες. Και μην πει κανείς, τι είναι 100 χιλιάρικα. Το οικονομικό πάντα τσούζει. Σε κανένα δεν αρέσει να πονάει στην τσέπη.
 Αλλα αυτο δεν φτανει...
Η UEFA πρεπει να επιβαλει καποιους νομους για τα αυτονοητα σε ολα τα επιπεδα...
Αραγε γιατι η UEFA δεν ριχνει καν ουτε μια ματια στους ακαταληλους αγωνιστικους χωρους στην Ελλαδα?
Γιατι δεν επιβαλει να φιαχτουν καταληλοι αγωνιστικοι χωροι σε ολες τις ομαδες  αν θελουν να μπορουν να συμετεχουν σε Ευρωπαικες  διοργανωσεις?
Και οχι μονο σε οσες ομαδες συμετεχουν αλλα και σε αυτες που οι αγωνιστικοι τους χωροι ειναι για κλαματα.

Κανονικα δεν θα επρεπε ο καθε παραγοντας που θα αναλαμβανει την καθε ομαδα να εχει και την υποχρεωση να φιαχνει εκ νεου η να συντηρει καταληλως  τους αγωνιστικους χωρους του?
Και να μην εχουμε τα εκτροπα της διακοπης αγωνων λογω της καταρακτωδους βροχης στην Κομοτηνη ? και πανω σε αυτο να λεγονται και να γραφονται τοσα εναντιον του Ολυμπιακου απο τα εντεταλμενα mediaκαι να δημιουργειται θεμα με την βια κατεπεκτασιν?
Γιατι δεν μας κοιταει καν η UEFA και ο Πλατινι?
Γιατι μας θεωρουν υποδεεστερους και οχι αδικα..
Τι να γυρισει να κοιταξει? τα γηπεδα μας? τους μεγαλους και τρανους παραγοντες των ομαδων και τους επενδυτες του τιποτε?
Τι να κοιταξουν? τις ΠΑΕ που χρωστανε και στους φουρνους της γειτονιας τους και συνεχιζουν να παιζουν στην Super League και απο πανω φωναζουν κιολας?
Τι να κοιταξει τους τρεις υποτιθεται μεγαλους παραγοντες που το μονο που τους ενδιαφερει ειναι το κοινο μετωπο κατα του Ολυμπιακου?
Παρτε το χαμπαρι...δεν τους νοιαζει καν για εμας και εχουν και δικιο....γιατι δεν αλλαζουμε τιποτε.
Και εδω φταινε και οι οπαδοι καποιων ομαδων που δεν απαιτουν το καλυτερο αυριο για τις ομαδες τους
Καποια στιγμη βεβαια θα πρεπει η UEFA να απαιτησει να γινουν ολα αυτα για να ξυπνησουν και οι...μεγαλοπαραγοντες του τιποτε και να αναγκαστουν να επενδυσουν 

Πρόστιμο στην Μάλμε για τον αγωνιστικό χώρο

Ολυμπιακός Μάλμε
Το χέρι στην τσέπη θα πρέπει να βάλει η διοίκηση της Μάλμε εξαιτίας της κακής κατάστασης που βρέθηκε ο αγωνιστικός χώρος του "Swedbank Stadium" στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Τι κι αν πήρε περίπου 10 εκ. ευρώ και το πρωτάθλημα της ολοκληρώθηκε νωρίς; Το γήπεδο της Μάλμε ήταν σε κακή κατάσταση και στα τρία παιχνίδια για το Τσάμπιονς Λιγκ, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί από την UEFA.
Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία επέβαλλε πρόστιμο περίπου 100.000 ευρώ στους Σουηδούς, το οποίο βέβαια είναι με αναστολή δυο ετών.
Εκείνο που σχολιάζεται αρκετά στο διαδίκτυο πάντως δεν είναι το συγκεκριμένο πρόστιμο, αλλά το γεγονός πως για ρατσιστικές επιθέσεις στους αγωνιστικούς χώρους, το αντίστοιχο πρόστιμο είναι ίδιο ή ακόμα και μικρότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: