moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Νέσοβιτς: "Μπόρεσα να γίνω κομμάτι της ομάδας"

Νέσοβιτς: "Μπόρεσα να γίνω κομμάτι της ομάδας"


Η Σέρβα διαγώνιος του Ολυμπιακού, Ιβάνα Νέσοβιτς, μίλησε για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό και στάθηκε στην προσαρμογή της, καθώς σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να γίνει μέλος της υπόλοιπης ομάδας.
Η Ιβάνα Νέσοβιτς δήλωσε για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τις ερυθρόλευκες στο Αγρίνιο:

"Δεν μπορώ να σας εκφράσω το πόσο χαρούμενη είμαι γιατί ήρθα εδώ στην μέση της σεζόν και σε αυτό το μικρό διάστημα μπόρεσα να γίνω κομμάτι της ομάδας. Όλα τα κορίτσια δουλέψαμε πολύ σκληρά και σίγουρα αξίζουμε αυτό το Κύπελλο. Γνωρίζω την αντιπαλότητα των δύο ομάδων και η ευχή μου εξ αρχής ήταν να παίξουμε στον τελικό εναντίον του Παναθηναϊκού μιας και θα κάναμε πολύ χαρούμενους τους οπαδούς μας κερδίζοντας το Κύπελλο απέναντι σε αυτούς.

Νομίζω ότι είχαμε την ωριμότητα να κερδίσουμε χωρίς να είμαστε προκλητικές όπως οι αντίπαλες μας, χρησιμοποιήσαμε το μυαλό μας και δεν αφήσαμε ελπίδες στον Παναθηναϊκό. Θέλω να πω ότι είμαι υπερήφανη για τα κορίτσια, δείξαμε οτι είμαστε μία πραγματική ομάδα. Αυτή η ομάδα δεν είναι ένας ή δύο παίκτες, αλλά όλοι όσοι την απαρτίζουν, οι αθλήτριες και ακόμα και το τεχνικό τιμ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: