moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατήγγειλε την ΠΑΕ ΑΕΚ στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού

 Η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατήγγειλε την ΠΑΕ ΑΕΚ στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατήγγειλε την ΠΑΕ ΑΕΚ στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Οι ερυθρόλευκοι απέστειλαν δύο εξώδικα στον ΟΠΑΠ, ενώ το δεύτερο κοινοποιήθηκε στην ΕΕΑ, την οποία και ενημέρωσε ο Γιάννης Βρέντζος.
Οι ερυθρόλευκοι θεωρούν παράνομη την παρουσία των κιτρινόμαυρων στο κουπόνι του ΟΠΑΠ.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε δύο εξώδικα στον ΟΠΑΠ, χωρίς να λάβει απάντηση, με με αντικείμενο την πρόθεσή του να μη συμμετέχει στο κουπόνι μαζί με την ΠΑΕ ΑΕΚ λόγω του προφανούς ασυμβίβαστου που προκύπτει με την παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος έχει αναλάβει τα ηνία της ΑΕΚ, την ίδια ώρα που είναι και μέτοχος στον κρατικό οργανισμό.

Μάλιστα, οι ερυθρόλευκοι κοινοποίησαν το δεύτερο εξώδικο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, που με τη σειρά της παρενέβη και κάλεσε για εξηγήσεις τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ολυμπιακού, Γιάννη Βρέντζο.

Είναι γνωστό πως η ΕΕΑ έχει γνωμοδοτήσει ότι υπάρχει εμπλοκή στη συμμετοχή του Δημήτρη Μελισσανίδη στην ΑΕΚ, λόγω του ποσοστού του στον ΟΠΑΠ. Έτσι κάλεσε τον κύριο Βρέντζο, ο οποίος ενημέρωσε την ΕΕΑ για το εξώδικο στον ΟΠΑΠ και στη συνέχεια ο διευθύνοντας σύμβουλος του Ολυμπιακού θα καταθέσει και υπόμνημα.

Ο Γιάννης Βρέντζος κατέστησε σαφές τα μέλη της Επιτροπής ότι ο Ολυμπιακός δεν θα συμμετέχει στο κουπόνι του οργανισμού από την στιγμή που υπάρχει σαφές ασυμβίβαστο με την διοικητική εμπλοκή του μικρομετόχου του ΟΠΑΠ, Δημήτρη Μελισσανίδη, στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Το εξώδικο της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη συγκεκριμένη υπόθεση ήταν συνέχεια της επιστολής της Super League, που επίσης απευθύνθηκε στον ΟΠΑΠ για το ζήτημα.
Και αυτή η επιστολή ήταν αποτέλεσμα ομόφωνης απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Λίγκας, όπου ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε θέσει το θέμα.
Μέχρι και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, είχε συμφωνήσει με τον διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού, λέγοντας: "Συμφωνώ απόλυτα με τον κύριο Μαρινάκη ότι εδώ υπάρχει ασυμβίβαστο".
 Όλα αυτά είναι καταγεγραμμένα στα πρακτικά.

Ο Ολυμπιακός σεβάστηκε τους δύο αγώνες με την ΑΕΚ και δεν γνωστοποίησε τα εξώδικα που στάλθηκαν στον ΟΠΑΠ.
Η ουσία, όμως, είναι ότι συνολικά το ελληνικό ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει ένα θέμα με ξεκάθαρο ασυμβίβαστο που προκύπτει από το γεγονός πως το αφεντικό της ΑΕΚ είναι και μέτοχος στην εταιρεία που θα πρέπει να χορηγεί την ΑΕΚ και τις αντίπαλες ομάδες.

Η ΕΕΑ δεν έχει δώσει άδεια στην ΑΕΚ 

Αξίζει να σημειωθεί πως η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν είχε δώσει την άδειά της για συμμετοχή της ΠΑΕ ΑΕΚ στο κουπόνι του ΟΠΑΠ, στα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό!
Οι ερυθρόλευκοι έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν θα συμμετέχουν στο κουπόνι του ΟΠΑΠ. Άλλωστε, πριν από ενάμιση χρόνο περίπου είχαν καταγγείλει τη σύμβαση και ουδέποτε εισέπραξαν τα χρήματα του συμβολαίου με τον ΟΠΑΠ, λόγω του ασυμβίβαστου και παρά την απώλεια εκατομμυρίων ευρώ. Την ίδια σταθερή στάση κρατούν και σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή στο κουπόνι, καθώς σε κάποια ζητήματα η στάση των Πειραιωτών είναι αδιαπραγμάτευτη.

Με ποια ιδιότητα;

Και για το τέλος θα αναφέρουμε κάποια στοιχεία που προκύπτουν από το ρεπορτάζ και τα γεγονότα. Ο Ολυμπιακός κινείται φανερά και βάσει του νόμου.
Δεν στέλνει υπομνήματα, όπως ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην ΕΠΟ, όπου με θράσος αναφέρει ότι δεν έχει καμία σχέση με την ΑΕΚ!
Ο ίδιος άνθρωπος που κάνει δημόσια δηλώσεις ως ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα στην ΑΕΚ και επισκέπτεται τους διαιτητές στα αποδυτήρια, όπως έκανε στον πρόσφατο επαναληπτικό προημιτελικό με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.
Με ποια ιδιότητα ο κύριος Μελισσανίδης κάνει δηλώσεις στον Τύπο και επισκέπτεται αποδυτήρια διαιτητών;
Με αυτήν του "ευεργέτη";

Στον Πειραιά απορούν με όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα.
Η ΑΕΚ είναι αυτή που κατήγγειλε τον Βίτορ Περέιρα στην ΕΠΟ, στον Αθλητικό Εισαγγελέα, αλλά και τον κύριο Ντογιάκο, τον εισαγγελέα Εφετών.
Τον οποίο κύριο Ντογιάκο επιλέγουν για όλες τις δουλειές τους οι κύριοι Μελισσανίδης, Αλαφούζος και Πατέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: