moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Ευχάριστα νέα για Σπανούλη, Σλούκα και Πέτγουεϊ

Ευχάριστα νέα για Σπανούλη, Σλούκα και Πέτγουεϊ

Προπονήθηκαν Σπανούλης, Σλούκας και Πέτγουεϊ
 
Ευχάριστα νέα στον Ολυμπιακό με τους Σπανούλη, Σλούκα και Πέτγουεϊ που επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις και αύριο θα κριθεί αν θα είναι απόλυτα έτοιμοι να αγωνιστούν με την ΤΣΣΚΑ.
Με τους πιο ευχάριστους οιωνούς άρχισε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση της Παρασκευής (03/04) με την ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα, που θα κρίνει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.
 Βασίλης Σπανούλης, Κώστας Σλούκας και Μπρεντ Πέτγουεϊ ακολούθησαν μεγάλο μέρος της προπόνησης χωρίς να νιώσουν την παραμικρή ενόχληση, πήραν μέρος στις ασκήσεις με επαφές και θέτουν υποψηφιότητα να συμπεριληφθούν στην αποστολή που θα αναχωρήσει την Πέμπτη για την ρωσική πρωτεύουσα.
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, που δεν θέλει σε καμία περίπτωση να ρισκάρει τυχών υποτροπή κάποιου τραυματισμού για κανέναν παίκτη του, θα περιμένει και την αυριανή, τελευταία εν Ελλάδι προπόνηση της ομάδας για να δει σε τι κατάσταση είναι οι τρείς παίκτες και να αποφασίσει για το αν θα τους βάλει στην δωδεκάδα του αγώνα.
 Οι πιθανότητες πάντως είναι υπέρ τους, με εξαίρεση τον Πέτγουεϊ, που έχει μείνει μεγαλύτερο διάστημα εκτός και δεν έχει ρυθμό και φυσική κατάσταση.
Αντίθετα με τους προαναφερθέντες, δεν υπολογίζεται ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, που συνεχίζει να κάνει ατομικό πρόγραμμα, λόγω της θλάσης που τον ταλαιπωρεί και αποδείχθηκε πολύ σοβαρότερη απ’ ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: