moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Oταν ειναι με την πλατη στον τοιχο αντιδρα...

 Oταν ειναι με την πλατη στον τοιχο αντιδρα...

Πίστη και πείσμα στον Πειραιά για το διπλό

Οπως ήρθαν τα πράγματα, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να πάρει αποτέλεσμα μέσα στην Λεωφόρο. Οχι μόνο για να διατηρήσει ή και να αυξήσει την βαθμολογική του διαφορά από τον δεύτερο Παναθηναϊκό, αλλά και για ψυχολογικούς λόγους.

 Η ισοπαλία με την ΑΕΚ για το κύπελλο και η ήττα από τη Ντνίπρο στην Ουκρανία, με τον τρόπο που ήρθε, έχει φέρει και πάλι τον προβληματισμό και την μουρμούρα στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο.

Οταν ο Ολυμπιακος ειναι ας  πουμε...με την πλατη στον τοιχο...μετα απο ασχημες εμφανισεις και σκορ αντιδρα και αντιδρα σκληρα για καθε αντιπαλο ανεξαρτητου δυναμικοτητας,αγιατι πλεον λειτουργει το...ποδοσφαιρικο φιλοτιμο που λενε και οχι τα ακριβα κασε και τα ονοματα.
Ο καθε Ελληνας (ιδιαιτερα) ποδοσφαιριστης αλλα και ξενος που ερχεται στον Θρυλο αργα η γρηγορα αντιλαμβανεται οτι εδω δεν ειναι Ευρωπη που ετσι και φερεις ασχημο αποτελεσμα η εμφανιση δεν τρεχει και τιποτε...

Εδω ειναι Πειραιας και Ολυμπιακος...δεν περνανε αυτα και σημερα πρεπει να αποδειξουν οτι αξιζουν πραγματικα να φορουν την δοξασμενη ερυθρολευκη φανελα.Αυτα τα νουμερα που εχει η καθε φανελα τα οποια εχουν φορεσει ιερα τερατα του Παγκοσμιου ποδοσφαιρου που ειχαν την τιμη να ερθουν στο Μεγαλο Λιμανι
Ετσι λοιπόν, με αρχηγό τον Μαρινάκη, ο Ολυμπιακός πάει στην Λεωφόρο για να αποδείξει ότι η καρδιά του πρωταθλητή χτυπά ακόμα. Θέλει να παρουσιάσει ένα πρόσωπο διαφορετικό από αυτό της Ουκρανίας και να δείξει ποιός είναι το αφεντικό.
Το ντέρμπι άλλωστε πάντα είναι ντέρμπι, ανεξαρτήτου βαθμολογικής κατάστασης των αντιπάλων. Στην πρώτη συνάντηση Περέϊρα-Αναστασίου, στους δύο πάγκους, ο Πορτογάλος τεχνικός καλείται να κάνει ματ μέσα στο άντρο του αιωνίου αντιπάλου.
Ο Περέϊρα δεν αναμένεται να αλλάξει και πολλά σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Θέλει να δείξει την πίστη του στην βασική ενδεκάδα και να την ρίξει στην μάχη. Αλλωστε σε ένα ντέρμπι δεν χωρά το rotation. Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι του, με κατοχή μπάλας και να μην αφήσει τους πράσινους να αιφνιδιάσουν.
Πέρυσι ο Ολυμπιακός είχε φύγει με τη νίκη με ένα γκολ του Μήτρογλου στο τέλος του παιχνιδιού. Φέτος; Σε λίγες ώρες θα το ξέρουμε…
Ας θυμηθουμε τι ειχε συμβει περισυ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: