moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Για να σε δω τωρα κυριε Υπουργε...θα καλεσεις εισαγγελεα?

Για να σε δω τωρα κυριε Υπουργε...θα καλεσεις εισαγγελεα? 



Για να σε δω τωρα κυριε Κοντονη....Υπουργαρα μου , που απο τοτε που ανελαβες οτι και αν γινεται μου απολαμβανεις τον υπνο του Δικαιου,ουτε την επιβολη των υπαρχοντων νομων βλεπουμε αλλα ουτε και τιποτε νεους νομους .
Τα αρμοδια οργανα αποφασιζουν οτι θελουν και οτι τους παραγγειλουν ,οι Εισαγγελεις και οι Δικαστες αναιρουν τις ιδιες τους τις αποφασεις και καθαριζουν αυτους που συνεχιζουν να παρανομουν γραφοντας τους παντες εκει που δεν πιανει μελανι....
Σε επιασε λιγο εκει στην Κρητη με τα επεισοδια που κακως συνεβησαν και ξεστομισες την μεγαλη κουβεντα...Θα ζητησω Εισαγγελεις για οτι συνεβη στην Κρητη....ε,ειπαμε κι εμεις μπας και,αλλα δεεεε...δυστυχως.
Απλα θιχτηκες που δειρανε την αγαπημενη σου ομαδα και τιποτε αλλο.

Για να σε δω τωρα με το ντου που εγινε στην Λεωφορο απο την αγαπημενη σου ομαδα τι εχεις σκοπο να κανεις? Θα τους τιμωρησεις οπως πρεπει η παλι θα το περασουμε και αυτο στο ντουκου?
Επισης με αυτους τους κατα παραγγελιαν δημοσιογραφους τι θα γινει επιτελους?
Θα πεσει κανενα βαρυ προστιμο για την κατα παραγγελιαν δημοσιοκαφριλα τους?
Αμεσως να χρεωσουν το Περειρα οτι προκαλεσε και εγινε η εισβολη στο γηπεδο απο τους μαου-μαου της Λεωφορου,για τα επεισοδια τιποτε...καμμια αναλυση...αντικειμενικοτης μηδεν
Δηλαδη ετσι και προκαλεσει καποιος που δεν προκαλεσε ο ανθρωπος και μπουν μεσα οι καφροι και τον κρεμασουν δεν πειραζει ε?
Επειδη εγω μιλαω με αποδειξεις κυριε Υπουργε μου...
Το βιντεο που θα δεις εσυ και οσοι αλλοι το δουν  δειχνει τους καφρους να πετουν φωτοβολιδες και αντικειμενα στον αγωνιστικο χωρο με το που πατησε ο Βαγγελης Μαρινακης και η αποστολη του Ολυμπιακου στο  χορταρι,επειτα πηγε ο Περειρα και ζητουσε να μην πειραξουν τους ποδοσφαιριστες του αλλα ας χτυπουσαν αυτον...στο κατω κατω της γραφης ο ανθρωπος δεν ξερει και τι καφροι ειναι οι βαζελες και οτι οι ηγεσιες των Υποργειων ειναι απλα καρεκλοκενταυροι σε ολες τις Κυβερνησεις
Τωρα εμαθε...την διαφημισανε την Ελλαδα παλι παγκοσμιως οι οπαδοι του Παναθηναικου ,και μαζι διαφημιζουν μια γλαστρα Υπουργο που εδω και μηνες μετα απο τοσα επεισοδια δεν εχει λαβει κανενα μετρο...αυτην ειναι η Ελλαδα ,ετσι λενε στο εξωτερικο,η μηπως δεν το ηξερες κυριε Κοντονη?
Ο Ολυμπιακος  ανεβαζει το αθλητικο επιπεδο και στην Ελλαδα και σε ολον τον πλανητη και αυτο το ξερουν και οι πετρες...ακομα και πιο απολιτιστοι λαοι που δεν εχουν ακομα ουτε τηλεοραση ξερουν ποιος ειναι ο Ολυμπιακος.
Εσεις ολοι,ολα αυτα τα χρονια για τα ψηφαλακια τον αγνοειτε και τον αφηνετε ερμαιο στα χερια των ρουφιανων καλοπληρωμενων δημοσιοκαφρων και των αρμοδιων θεσμικων οργανων που κλεινουν αυτοια και ματια σε οσα συμβαινουν και ειναι εντιον του Βαγγελη Μαρινακη και του Ολυμπιακου.
Αλλα δεν θα πω μοναχα για τους βαζελοκαλαμαραδες αλλα και για τους δικους μας ...οχι ολους βεβαια αλλα αρκετους που κανουν τις κουνελες σε οσα συμβαινουν και απλα καταγραφουν τα γεγονοτα και ζουν απο τον Ολυμπιακο και καλα μαλιστα.
Μονο εμεις οι οπαδοι που διατηρουμε καποια blog κανουμε μια απελπιδα προσπαθεια να σας εμποδισουμε και να πρτοβαλουμε την αληθεια που εσεις και φοβοσαστε αλλα και για λιγα λεφτακια κανετε το κοσροιδο και δεν μιλατε και ουτε προκειται να το κανετε..
Δεν πειραζει...ολοι σα εισαστε εντομα μπροστα στο μεγαλειο του Ολυμπιακου και του κοσμου του ,και βαλτε καλα στο μυαλο σας...δεν εχει αποφασισει ακομα να σας πνιξει με την ορμη του...παρολα οσα λεγονται και γραφονται,οταν το κανει ομως θα ειναι πολυ αργα για ολους σας.
Δειτε το βιντεο κυριε Κοντονη για να μαθετε απο εμενα την αληθεια και οχι απο τους εντεταλμενους δημοσιοκαφρους και σε περιμενω να δω τι θα κανεις...αν δεν το κανεις θα σε εχω στην σεντρα καθημερινα,και δεν ειναι απειλη ειναι η προειδοποιηση ενος αγανακτησμενου οπαδου.

Η εισοδος στον αγωνιστικο χωρο της ερυθρολευκης αποστολης

Οι πρωτες στιγμες της εισβολης και η περιγραφη του δημοσιοκαφρου σχολιαστη που λεει οτι προκαλεσε ο Περειρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: