moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Εμας αλλα μας νοιαζουν τωρα αλλα...

Εμας αλλα μας νοιαζουν τωρα αλλα...

 Τι σήμαινε το γκολ του Ολυμπιακού
Εμας τωρα μας νοιαζει οι συνεχομενες  ασχημες εμφανισεις της  ομαδας ,ο λαθος προγραμματισμος που εγινε με λαθος τροπο η προσπαθεια της ανακαμψης και γενιακ οι λαθος επιλογες και να μπουμε σε λεπτομερειες τωρα ειναι πανω απολα λαθος για την συνεχεια.
Ας μην μπουμε και εμεις στο τρυπακι των συνεχομενων λαθων.
Υπαρχουν ομως και καποιες λεπτομερειες παου παρολο που δεν ειναι της παρουσης πρεπει να σφιξω τα δοντια και να τα γραψω.
Και ο λογος ειναι για το γκολ του Ροντριγκεζ και ποσο χρησιμο ισως να αποδειχθει στην συνεχεια.
Να μου πεις εμεις ειμαστε Ολυμπιακοι και δεν πιανομαστε απο αυτα...συμφωνω,μαζι σας...αλλα το γεγονος οτι ειναι ετσι βαθμολογικης αξιας δηλαδη δεν αλλαζει.
Διαβαστε την συνεχεια και θα καταλαβετε τι εννοω...
Με μια πρώτη ματιά το γκολ του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό φάνηκε άνευ ουσιαστικής σημασίας. Κι όμως, η εκτέλεση φάουλ του Ροντρίγκες μπορεί ν’ αποβεί καθοριστική στη μάχη του τίτλου.
Είναι πιθανό, όμως, ν’ αποδειχθεί καθοριστικό στο ποιος θα σηκώσει στο τέλος την κούπα.
Κι αυτό διότι δευτερόλεπτα πριν την εκτέλεση φάουλ του Αργεντινού -και με τους «πράσινους» να διατηρούν προβάδισμα δυο γκολ- μια πιθανή ισοβαθμία στο τέλος θα ευνοούσε εκείνους. Οπότε, θα τους ήταν αρκετή μια ήττα του Ολυμπιακού στα εναπομείναντα ματς (κι εφόσον βέβαια οι ίδιοι δεν είχαν απώλειες) για να ανέβουν στην πρώτη θέση.
Μετά το γκολ του Ντομίνγκες ωστόσο το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας πέρασε στην πλευρά του Ολυμπιακού. Διότι το τρίτο κριτήριο που προβλέπεται από τον ΚΑΠ (κι αφού εκείνα των βαθμών και της διαφοράς τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια προσπερνώνται) δίνει προβάδισμα στην ομάδα που έχει την καλύτερη επίθεση γενικώς.
Κάτι που στην προκειμένη περίπτωση ευνοεί τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει 12 γκολ περισσότερα από τον Παναθηναϊκό (56 έναντι 44) και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, έχει την… άνεση μιας ακόμα γκέλας στις υπόλοιπες αγωνιστικές στην προσπάθεια να παραμείνει στην πρώτη θέση.
Απο εκει και υστερα ομως πρεπει να αλλαξουν πολλα και αυτην την φορα μια και καλη...παει και τελειωσε
Δειτε το γκολ του Τσορι

Δεν υπάρχουν σχόλια: