moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Ρε τι μας λεει ο ψυχοπαθης?(video)

Ρε τι μας λεει ο ψυχοπαθης?(video)

Aυτα ειναι αφου δεν τον ξεφτυλισες μεσα στο Καραισκακη και μεσα στην Λεωφορο  και να τον κανεις να κρυφτει απο τα λαικα δικαστηρια των βαζελων μετα βγαζει και γλωσσα,και τι γλωσσα που σταζει φαρμακι  και κανεις δεν του απανταει γιατι εχει την ανοχη της εκαστοτε Κυβερνησης και του νεου Υπουργου Αθλητισμου φιλικα προσκειμενου στον Παναθηναικο.
Εσταξε δηλητηριο ο Αλαφουζος και για τον Μαρινακη και για την....διαιτησια ελεος!
Τι? σας φανηκε παραξενο? η δεν τον εχετε μαθει πια ?
Δεν επρεπε λεει να κατσει στον παγκο ο Μαρινακης και ηρθε να προκαλεσει και διαφορες τετοιες παπαριες που λεει καθε φορα .
Την φιλοξενια που σου παρεχουμε εμεις καθε φορα που ερχεσαι και συ και η ομαδα σου στο Καραισκακη γιατι δεν την εχουμε και μεις στην Λεωφορο?
Ο δικος μας Προεδρος δηλαδη δεν εχει το δικαιωμα να ερθει σε οποιοδηποτε γηπεδο της Ελλαδος?
Ρε δεν παμε καλα..

Ξεπεταξε με την μια το θεμα των επεισοδιων εξαρχης στις δηλωσεις του ο διαχειριστης των μετοψων Τζιγγερ γιατι ιδιοκτητης της παε παο δεν ειναι να μην τα ξαναλεμε...ο δεν βαζω μια ,εγινε μαγκας απο τον κακο σχεδιασμο και τις λαθος επιλογες τις δικες μας.
Αρχισε παλι να μιλαει για κινεζικα τηλεφωνα και Πακιστανικα και οτι αγανακτησε ο κοσμος του Παναθηναικου και δεν αντεχει την παραγκα κλπ...
Ποια παραγκα ρε Αλαφουζε? Που ηταν η παραγκα να μας βοηθησει να παρουμε το ντερμπυ?
Ο Σιδηροπουλος  που δεν εδωσε το καθαρο πεναλτυ στον Σαντανα αλαλ του εδωσε και επιθετικο φαουλ δεν ειναι παραγκα?
Εμενα προσωπικα ενα με εκνευριζει αφανταστα ..
Το γεγονος οτι απο πανω ζητανε και τα ρετσα ενω εχουν κανει τα χειροτερα οχι μονο σε μας αλλα γενικα στο Ελληνικο ποδοσφαιρο...μας παρουσιαζονται σαν οι ηθικοι οι αμεμπτοι  και εχουν καταδικαστει γιαλουλουδια,για στριψιματα δεκαρας για μικροφωνα (ακομα εκρεμει η δικη) και για τι πραγμα δεν εχουν καταδικαστει βγαινει τωρα ποιος? ο Αλαφουζος ο λαθρεμπορας με τα καραβια του και μας κανει μαθημα ηθικης και μας λεει να μην προκαλουμε...Ρε τι μας λες? σαν πολλα δεν ειπες και εσυ και το καναλι σου?Σαν πολλα δεν κανατε και μεσα και εξω και σας φιλοξενησαμε σαν να εισασταν οι καλυτεροι μας φιλοι και δεν ανοιξε ουτε ρουθουνι?
Εγω ενα θα πω ακομα και κλεινω..
Προεδρε...κανε τον να καταπιει την γλωσσα του με τους σωστους χειρισμους και οχι με λαθη επι λαθων.
Κανε κατι γιατι ο κοσμος του Ολυμπιακου δεν μπορει να ανεχτει αλλο τετοιες καταστασεις ουτε τις ασχημες εμφανισεις ουτε τον καθε λαμογιο να βγαινει να μα την λεει και απο πανω.
Ωπα...μεχρις εδω και μην παρεκει..το ποτηρι δεν ειναι πλεον μισοαδεοιο η μισογεματο αναλογα πως τοβλεπει κανεις...ξεχειλισε και χυθηκε.
Δωσε λυσεις τωρα...οσοι δεν μπορουν να πανε στο καλο.
Δεν νομιζω να σου αρεσε να ακους να σε βριζουν οι λαγοι αντι να εχουν φαει την παγωμαρα μεσα στην Λεωφορο οπως την ετρωγαν και παλιοτερα,ουτε εμας μας αρεσει που σε βριζουν αυτοι ουτε μετα να βγαινει και ο μιστερ τιποτα να μας την λεει...
Τελος εως εδω..
Δειτε το βιντεο με τις δηλωσεις Αλαφουζου και θα καταλαβετε τι εννοω...< br />

Δεν υπάρχουν σχόλια: