moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Οι δηλωσεις του Περειρα και των ποδοσφαιριστων

Οι δηλωσεις του Περειρα και των ποδοσφαιριστων

Οι δηλώσεις του Περέιρα

Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, μετά το τέλος του αγώνα με την Ντνίπρο.

 
Τι έγινε και αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός και πώς θα διορθώσετε τα λάθη που εμφανίζονται στην άμυνα;

«Στο πρώτο ματς στο Κίεβο καθορίστηκε το αποτέλεσμα της πρόκρισης και έτσι δεν καταφέραμε να κάνουμε από εκεί ένα καλό βήμα. Στη ρεβάνς ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Ξεκινήσαμε με ένταση, δυνατά, με αποφασιστικότητα και δείξαμε ότι είχαμε την επιθυμία να αλλάξουμε τα πράγματα υπέρ μας. Βάλαμε το γκολ και δείξαμε ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Όταν δεχτήκαμε το γκολ υποσυνείδητα οι παίκτες έλεγαν ότι χρειάζεται άλλα τρία γκολ με αποτέλεσμα να απογοητευτούν και να χάσουν το κουράγιο τους. Σήμερα ήταν τελείως διαφορετική η εικόνα των παικτών σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, αλλά όχι αρκετή για να αλλάξει κάτι σε σχέση με την πρόκριση. Σε σχέση με τα λάθη, έχω πει πολλές φορές ότι ο μόνος τρόπος για να διορθωθούν τα λάθη μας είναι η δουλειά. Από την ημέρα που ήρθα στον Ολυμπιακό είχα μόλις 1,5 εβδομάδα για να δουλέψω με τους παίκτες. Από δω και πέρα θα έχουμε περισσότερο χρόνο, θα γίνουν τελείως διαφορετικά πράγματα στις προπονήσεις, θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας και να βελτιώσουμε σε όλα τα επίπεδα την εικόνα μας. Θα ήθελα να συνεχίσω την ανάλυσή μου.
Στο πρώτο παιχνίδι δεν είδαμε ποιότητα από καμία ομάδα. Ήταν ένα παιχνίδι μετρίου επιπέδου. Εκεί παρόλο που δεν παίξαμε με επίπεδο δεχτήκαμε τα δύο γκολ και είχαμε την ευκαιρία για να μπορέσουμε να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Είχαμε ένα ξεκάθαρο πέναλτι στα τελευταία λεπτά που δεν μας δόθηκε και ένα κανονικό γκολ. Τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά αν δεν είχαμε τα δύο σφυρίγματα. Σήμερα παίξαμε με χαρακτήρα, ξεκινήσαμε δυνατά, μπορούσαμε δύο και τρία γκολ στο πρώτο μέρος, παίξαμε πιο δυναμικά και με περισσότερο χαρακτήρα και θέληση. Στο δεύτερο μέρος παρόλο που είχαμε την αποβολή θα περίμενε ότι θα έβλεπε μία ομάδα που θα τα παρατούσε, όμως δεν συνέβη αυτό. Πιστεύαμε σε αυτό, πιστεύαμε ότι θα έρθει το δεύτερο γκολ και ήρθε. Όμως μετά δεχτήκαμε άλλο ένα γκολ ακόμα.
Η απογοήτευση είναι μεγάλη και αυτό που θα θέλαμε να πούμε είναι ότι και σήμερα όπως και στο πρώτο ματς, αμφιβάλουμε για τα σφυρίγματα. Αμφιβάλω για το πρώτο γκολ της Ντνίπρο και επίσης στο τέλος του αγώνα καταλαβαίνω την απογοήτευση του κόσμου, καταλαβαίνω ότι η ομάδα πρέπει να είναι με περισσότερη προσωπικότητα και επίδοση. Πραγματικά σήμερα και ο κόσμος και οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να αναγνωρίσουν ότι τα δύο ματς δεν έχουν καμία σχέση».

Όταν ο Ολυμπιακός δέχεται γκολ παρουσιάζεται μία εικόνα ψυχολογικής κατάρρευσης. Πώς το εξηγείτε αυτό;

«Συμφωνώ μαζί σας και δεν έχω πρόβλημα να παραδεχτώ ότι η ομάδα χάνει την συναισθηματική ισορροπία όταν συμβαίνει κάτι άσχημο στο παιχνίδι. Απογοητευτήκαμε μετά το γκολ που δεχτήκαμε και αυτό δείχνει μία συναισθηματική ανωριμότητα. Δεν μπορεί να κρατήσει ένα σταθερό σημείο ψυχολογίας ανεξαρτήτως πώς πηγαίνει το παιχνίδι. Αυτό έχει να κάνει με την ελληνική νοοτροπία γιατί δείχνουμε το τι αισθανόμαστε υπερβολικά. Νιώθω λυπημένος αυτή τη στιγμή γιατί αφήνουμε το UEFA Europa League που ήταν ένας από τους στόχους μας, όμως ξέρω ότι για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα πρέπει να κατακτήσουμε μία συναισθηματική ισορροπία. Θα πρέπει να μάθουμε να είμαστε δυνατοί και να διαχειριζόμαστε το παιχνίδι με ψυχραιμία και να μην επηρεαζόμαστε από το πώς εξελίσσεται. Θέλω για ακόμη μία φορά να πω ότι για να διορθωθούν τα λάθη χρειαζόμαστε χρόνο. Θα δουλέψουμε πολύ στο μέλλον στην ομάδα για να είμαστε πιο δυνατοί στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Θέλουμε να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο και θα δουλέψουμε όσο πιο πολύ μπορούμε για να βελτιώσουμε τα λάθη μας». 

Οι δηλώσεις των ποδοσφαιριστων

 

Τζίμι Ντουρμάζ
«Πραγματικά τα πράγματα ήταν δύσκολα μετά και το πρώτο ματς για εμάς. Ήταν δύσκολο να προκριθούμε από το βαρύ αποτέλεσμα στο Κίεβο. Σήμερα ξεκινήσαμε καλά, στα πρώτα 15 λεπτά. Μετά δεν κάναμε πράξη αυτά που είχαμε προετοιμάσει. Δεχτήκαμε κι ένα εύκολο γκολ και από εκεί και πέρα τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ για εμάς».
Για όσα έγιναν μετά την ισοφάριση:
«Δεν είναι ότι δεν προσπαθήσαμε, όμως γνωρίζαμε όλοι ότι έπρεπε να βάλουμε τέσσερα γκολ. Ξέραμε πως κάτι τέτοιο ήταν δύσκολο. Μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο έχοντας πίστη, όμως ήρθε η κόκκινη κάρτα και τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για εμάς».
Για τα συνεχόμενα ματς και για το αν υπάρχει κούραση:
«Είμαστε παίκτες του Ολυμπιακού και γνωρίζουμε από την πρώτη στιγμή ότι θα έπρεπε κατά τη διάρκεια της χρονιάς να παίξουμε πολλά παιχνίδια σε πολλές διοργανώσεις. Ήμασταν προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο. Τώρα δεν ωφελεί να μιλάμε. Μπορούμε να μιλάμε όσο θέλουμε, όμως, ό,τι έγινε, έγινε. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στους επόμενους αγώνες. Είμαστε μέσα σε δύο διοργανώσεις, οι οποίες είναι το Κύπελλο Ελλάδος και το Πρωτάθλημα. Είναι δυο διοργανώσεις που θέλουμε να κατακτήσουμε και γι’ αυτό το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να συνεχίσουμε να προσπαθούμε και να δουλεύουμε».
Κώστας Φορτούνης
«Δεχτήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση και μας έκοψε τα πόδια, τον ρυθμό μας… Από εκεί που είχαμε μπει πολύ δυνατά, μετά έπεσε ο ρυθμός και τα πράγματα ήταν δύσκολα».
Για το αν χάθηκε η πρόκριση στο Κίεβο:
«Είχαμε την ευκαιρία να το γυρίσουμε το παιχνίδι, απλά όπως είπα και πριν δεχτήκαμε ένα αστείο γκολ από στημένη φάση. Η Ντνίπρο είναι μια καλή ομάδα στις στημένες φάσεις. Δεν προσέξαμε εκεί που έπρεπε και ό,τι και να λέμε τώρα, δεν γυρνάει πίσω το ματς».
Για το αν μπορεί το νταμπλ ο Ολυμπιακός:
«Έχουμε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Θέλουμε και τους δύο τίτλους και παλεύουμε για να τους κατακτήσουμε. Η Ευρώπη τελείωσε για εμάς. Συγκεντρωνόμαστε τώρα στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο».
Για το ελληνικό πρωτάθλημα μετά και τις τελευταίες εξελίξεις
«Πρέπει να αλλάξουν πάρα πολλά. Είδαμε στη Λεωφόρο εικόνες ντροπής. Σε πολλά γήπεδα γίνονται αυτά. Είναι καλύτερο να αλλάξει αυτό. Πρέπει να μας βλέπουν έξω και να χαίρονται και όχι να μας βλέπουν σε αυτήν την κατάσταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: