moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Σας πηρανε χαμπαρι και στην UEFA...Νεα καμπανα για τον Παναθηναικο

 Σας πηρανε χαμπαρι και στην UEFA...Νεα καμπανα για τον Παναθηναικο

Δεν του έφτανε το χθεσινό «βαρύ» πρόστιμο από τη Σούπερ Λίγκα για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (100.000 ευρώ), και σήμερα η UEFA τιμώρησε τον Παναθηναϊκό με άλλα 200.000 ευρώ, για παραβίαση των κανονισμών που διέπουν το financial fair play.  

Σύμφωνα με την έρευνα της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας, έγιναν παραβάσεις, τόσο από τους «πράσινους», αλλά και από άλλες ομάδες όπως η Χάποελ Τελ Αβίβ, η αγγλική Χαλ και η πολωνική, Ρουχ Χορζόφ.
Η UEFA ανακοίνωσε ότι η ελληνική ομάδα είναι υποχρεωμένη να παρουσιάσει ισοσκελισμένους ισολογισμούς (break even) των τελευταίων ετών, με βάσει τους κανονισμούς του FFP. Από τον έλεγχο που έγινε βγήκαν «καθαρές» η Λίβερπουλ και η Σπάρτα Πράγας. Επανεξετάστηκαν οι περσινές αποφάσεις των Λέφσκι Σόφιας και Τραμπζονσπόρ, για τις οποίες διαπιστώθηκε ότι συμμορφώθηκαν εντελώς με τους κανονισμούς. Θα υπάρξει νέος έλεγχος από το επιμελητήριο στις ρωσικές Ντιναμό και Λοκομοτίβ Μόσχας.
Έκτακτη συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει το μεσημέρι του Σαββάτου στις 12:30, ο Γιάννης Αλαφούζος, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και την εξοντωτική τιμωρία του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν ακόμα και σκέψεις αποχώρησης από το πρωτάθλημα! Η συνέντευξη θα μεταδοθεί σε live streaming.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
«Έκτακτη Συνέντευξη Τύπου του Προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (28/2). Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κ. Γιάννης Αλαφούζος θα παραθέσει Συνέντευξη Τύπου αύριο 28/2 και ώρα 12:30, στο γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης» αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: