moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Η δράση των Νεων το Σαββατοκύριακο

Η δράση των Νεων το Σαββατοκύριακο

Με τρεις αγώνες συνεχίζουν το Σαββατοκύριακο τις υποχρεώσεις τους στα πρωταθλήματα της Super League οι ομάδες του Ολυμπιακού.
Δράση και στα τρία πρωταθλήματα υποδομών της Super League περιλαμβάνει για τις ομάδες της Ακαδημίας του Ολυμπιακού το Σαββατοκύριακο 28/2-1/3.

Οι Νέοι (Κ-20) μετά από τον ευρωπαϊκό τους αγώνα την Καθαρά Δευτέρα στο Κίεβο με τη Σαχτάρ, επιστρέφουν στο πρωτάθλημα και φιλοξενούν τον Αστέρα Τρίπολης στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Ο αγώνας έχει οριστεί για την Κυριακή στις 15:00 (26η ημέρα) και ο Ολυμπιακός που είναι μόνος πρώτος στη βαθμολογία θέλει να συνεχίσει με νίκη στη διοργάνωση κάνοντας ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Την ίδια ημέρα, οι Έφηβοι (Κ-17) αγωνίζονται στο Ηράκλειο της Κρήτης με τον ΟΦΗ σε αγώνα της 20ης ημέρας του πρωταθλήματος Κ-17. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 11:00 και στόχος της ομάδας του Δημήτρη Μαυρογενίδη είναι η καλή εμφάνιση και η νίκη. Η αποστολή της ομάδας αναχωρεί για την πόλη της Κρήτης το απόγευμα του Σαββάτου.

Την αυλαία των αγώνων ανοίγουν της Ακαδημίας του Ολυμπιακού ανοίγουν το Σάββατο οι Παίδες (Κ-15). Η ομάδα του Τάσου Θέου θα δώσει στις 12:00 στο γήπεδο της Χωράφας με τον Ατρόμητο Αθηνών ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: