moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Ρεπό το Σαββατοκύριακο

Ρεπό το Σαββατοκύριακο

 Ο Βίτορ Περέιρα εκρινε πως το πρόγραμμα ήταν πολύ βεβαρημένο το προηγούμενο διάστημα και ετσι αποφάσισε να χορηγήσει διήμερο ρεπό στο ποδοσφαιρικό τμήμα.


Οι παίκτες του Ολυμπιακού βρέθηκαν κανονικά το πρωί της Παρασκευής (27/2) στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Περισσότερο για να ακολουθήσουν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, λίγες ώρες μετά το τέλος του εντός έδρας αγώνα με την Ντνίπρο.
Για πρώτη φορά μετά τις 4 Ιανουαρίου, ο Ολυμπιακός δεν θα δώσει παιχνίδι ανά τρεις-τέσσερις ημέρες και ο Βίτορ Περέιρα αποφάσισε να χορηγήσει διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές ενόψει Σαββατοκύριακου και η επιστροφή στις προπονήσεις είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (2/3).
Οι παίκτες είναι πολύ κουρασμένοι από τα συνεχή ματς, κάτι που επισημαίνει διαρκώς ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού στις δημόσιες τοποθετήσεις του. Και την ευκαιρία της αναστολής της Super League, έκρινε πως η ομάδα πρέπει να πάρει... ανάσες ενόψει της συνέχειας και της τελικής ευθείας της σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: