moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Φιλιώ Μανωλιουδάκη:«Το πρώτο σπίτι, το άλλο στη Μαδρίτη»

Φιλιώ Μανωλιουδάκη:«Το πρώτο σπίτι, το άλλο στη Μαδρίτη»

 «Το πρώτο σπίτι, το άλλο στη Μαδρίτη»
Λίγη απ’ την αύρα της πρωταθλήτριας Ευρώπης έστειλε στη Μαδρίτη η αρχηγός της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού Φιλιώ Μανωλιουδάκη, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα, ενόψει του τελικού του Μπάσκετ.
Το σύνθημα που φώναζαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού όταν σήκωσε την Ευρωλίγκα η γυναικεία ομάδα πόλο επανέλαβε η Φιλιώ Μανωλιουδάκη, στέλνοντας τις ευχές της στη μπασκετική ομάδα για τον τελικό με την Ρεάλ.
Η αρχηγός των «ερυθρόλευκων» σχολίασε την παρουσία της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου στη Μαδρίτη, τονίζοντας πως δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. «Το πρώτο σπίτι το άλλο στη Μαδρίτη!Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία και είμαι σίγουρη ότι αν παίξουμε όπως και χθες μέχρι την τελευταία στιγμή, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Είναι μια ομάδα που φαίνεται ότι είναι ομάδα, παίζουν ο ένας για τον άλλο, αυτό είναι το πιο σημαντικό και τους εύχομαι καλή επιτυχία».

Όσον αφορά την πρόκριση της ομάδας της στους τελικούς της Α1, μετά τη νίκη επί της Γλυφάδας, είπε: «Ξεκινήσαμε λίγο μουδιασμένες και μπορώ να μπω ήμασταν κακές. Στη συνέχεια βρήκαμε λίγο ρυθμό. Νομίζω ότι τη Δευτέρα θα είμαστε καλύτερες και ότι το μυαλό μας είναι στον πρώτο τελικό την Πέμπτη. Θέλουμε να παρουσιαστούμε 1000% έτοιμες γιατί αυτό είναι που περιμένουμε όλη τη σεζόν και θέλουμε να κλείσουμε μια χρονιά με απόλυτη επιτυχία».

«Πρότυπο η ομάδα μπάσκετ»
Ο Χάρης Παυλίδης είχε ζητήσει την παρουσία του Γιώργου Πρίντεζη στο Παπαστράτειο στον τελικό της ομάδας του, όμως δεν θεωρεί πως η ομάδα μπάσκετ χρειάζεται… γούρια στη Μαδρίτη.

«Νομίζω ότι δεν έχει ανάγκη ο Πρίντεζης τη δική μας τη βοήθεια. Η ομάδα του μπάσκετ αποτελεί έμπνευση και για εμάς και για οποιαδήποτε ομάδα προσπαθεί. Δεν έχει σημασία αν θα κερδίσει ο Ολυμπιακός αλλά ότι πρόκειται για μια ομάδα που παίζει ο ένας για τον άλλο που παίζουν για τον προπονητή τους. Δεν το κάνουν πολλές ομάδες και για αυτό αποτελεί έμπνευση αυτή η ομάδα ανεξάρτητα από το αν κερδίσει η χάσει το Ευρωπαϊκό νομίζω ότι έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός να γίνει ομάδα όλης της Ελλάδας εκτός κάποιων εξαιρέσεων, όλοι οι υγιείς φίλαθλοι που παρακολουθούν μπάσκετ και τους αρέσει ο αθλητισμός χθες το βράδυ ένιωσαν υπερήφανοι για αυτή την ομάδα».

Σχετικά με το ματς με την Γλυφάδα, σχολίασε: «Από την αρχή ήμασταν εκτός ρυθμού και χωρίς συγκέντρωση και χωρίς όρεξη. Όλα αυτά συνετέλεσαν στο να γίνουν πολλά λάθη. Ελπίζω να βελτιωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί μετά θα είναι αργά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: