moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Δύσκολα στον τελικό ο Ομάρ

Δύσκολα στον τελικό ο Ομάρ

Δύσκολα στον τελικό ο Ομάρ
Εξαιρετικά απίθανη θεωρείται η συμμετοχή του Ομάρ Ελαμπντελαουί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο την Ξάνθη. Πρόβα τζενεράλε για τον Ολυμπιακό απόψε κόντρα στον Παναιτωλικό.

Μία εβδομάδα πριν από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στη Skoda Ξάνθη στο ΟΑΚΑ στον Ολυμπιακό παραμένει άγνωστο αν τελικά ο Ομάρ Ελαμπντελαουί θα προλάβει να είναι έτοιμος για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Ο Νορβηγός μπακ τους τελευταίους τρεις μήνες έχει ταλαιπωρηθεί από μυϊκούς τραυματισμούς και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχει αγωνιστεί μόνο σε δύο ολόκληρα 90λεπτα και δύο μισάωρα. Για αυτό τον λόγο ο Βίτορ Περέιρα προσανατολίζεται να τοποθετήσει στο δεξί άκρο της «ερυθρόλευκης» άμυνας τον Λεάντρο Σαλίνο, ο οποίος έχει ρυθμό και έχει βοηθήσει αρκετά το τελευταίο διάστημα.
Την ίδια ώρα, ο Μποτία δείχνει πως ανεβάζει στροφές, αφού προπονείται κανονικά το τελευταίο διήμερο, αν και ακόμη αισθάνεται ενοχλήσεις. Εκτός προπονήσεων παραμένουν οι Ντουρμάζ και Ντοσεβί, όμως όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψουν στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού από Δευτέρα.
Εν τω μεταξύ, ο Τσόρι έμεινε εκτός αποστολής από το σημερινό φιλικό, αφού τόνισε πως αισθάνεται κόπωσης από τις συνεχόμενες προπονήσεις και τη ζέστη. Έτσι η προετοιμασία των πρωταθλητών Ελλάδας για τον τελικό δεν προχωράει ιδανικά, ενώ δεν υπολογίζονται οι Μανιάτης (τραυματίας) και ο Αφελάι (που ψάχνεται για να φύγει).

Όσον αφορά το αποψινό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη (19:30 Novasports 2) που τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό, ο Περέιρα ζήτησε από τους παίκτες του να το δουν σαν επίσημο και περιμένει από εκείνους να αγωνιστούν με σοβαρότητα, αφού δεν αποκλείεται κάποιοι από αυτούς να χρησιμοποιηθούν στον τελικό με την Ξάνθη.

Tην αποστολή των Πειραιωτών αποτελούν οι: Ρομπέρτο, Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης, Μποτία, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς, Φουστέρ, Διαμαντάκος, Χάρα, Μαζουακού, Μήτρογλου, Αυλωνίτης, Κασάμι, Μπενίτες, Σιόβας, Εντινγκά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: