moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Οι δηλώσεις μετα την αναμετρηση

Οι δηλώσεις μετα την αναμετρηση

 

Οι δηλώσεις του κ. Περέιρα

Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

«Έχουμε κερδίσει το πρωτάθλημα και βρισκόμαστε στον τελικό του Κυπέλλου. Όμως θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σας, γιατί δεν γνωρίζω κάποιον άλλο τρόπο. Σήμερα το παιχνίδι μας, δεν με ικανοποίησε καθόλου. Περίμενα πολύ περισσότερα από την ομάδα. Περίμενα ένα παιχνίδι πιο συγκεντρωμένο, πιο σοβαρό με μεγαλύτερη δυναμική, από την πλευρά των δικών μας παικτών. Να απολαύσουν το παιχνίδι σήμερα, κάτι το οποίο δεν είδα. Όπως και να έχει, βρισκόμαστε στον τελικό του Κυπέλλου. Μένουν δύο βδομάδες μπροστά μας και έχω σκοπό να προετοιμάσω το παιχνίδι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Να επιλέξω τους ποδοσφαιριστές που θεωρώ καλύτερους για να πάρουνε μέρος σε αυτό το παιχνίδι και να βοηθήσουν την ομάδα, έτσι ώστε να κατακτήσει αυτό τον τίτλο». 

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών


Διαβάστε τις δηλώσεις των παικτών μας μετά την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Χόρχε Μπενίτες:
«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ευκαιρία που μου δίνεται. Είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό, που έχει την ευκαιρία να πάει στον τελικό του Κυπέλλου και όλοι οι ποδοσφαιριστές, όπως και εγώ, θα εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».
Τάσος Αυλωνίτης:
«Στόχος επετεύχθη, αλλά παρ' όλα αυτά εμείς δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το σημερινό μας παιχνίδι. Θέλαμε τη νίκη. Ο αντίπαλος ήταν πολύ καλά αμυντικά κλεισμένος. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Δυστυχώς δεν τις κάναμε γκολ και σε μία αντεπίθεση του Απόλλωνα στο πρώτο ημίχρονο ήρθε το γκολ. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, παρ' όλα αυτά όμως ο στόχος μας επετεύχθη. Κοιτάζουμε τώρα να κατακτήσουμε το νταμπλ, αφού πήραμε το πρωτάθλημα. Όποιος και να είναι ο αντίπαλος, πάμε να το κερδίσουμε». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: