moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Αποφασισμένες στον 4ο τελικό

Αποφασισμένες στον 4ο τελικό

Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη (20:00, Novasports3) στην Κυψέλη  με στόχο να πανηγυρίσουν εκεί την κατάκτηση του 3ου διαδοχικού νταμπλ.
Με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος μέσα στην έδρα του Παναθηναϊκού, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, είναι έτοιμη για τον 4ο τελικό της Α1.

Οι «ερυθρόλευκες» που προηγούνται με 2-1 στη σειρά, αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό στο κλειστό της Κυψέλης, την Πέμπτη (20:00, Novasports 3) με σκοπό να τελειώσουν εκεί την υπόθεση του τίτλου και να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του 3ου διαδοχικού νταμπλ.

Η προετοιμασία της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα υπό τις οδηγίες του Γιάννη Νικολάκη, ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών.

Νικόλάκης: «Να τελειώσουμε στην Κυψέλη τη σειρά των τελικών»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Νικολάκης: «Το σίγουρο είναι ότι πλέον η ομάδα δεν θα πάει όπως πήγε στο 2ο τελικό. Πλέον ξέρει τι έχει να αντιμετωπίσει. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να τελειώσουμε στην Κυψέλη τη σειρά των τελικών. Θα χρειαστούμε τρία συστατικά γιατί οι ομάδες πλέον γνωρίζονται μεταξύ τους . Η πίστη η ψυχή που θα δείξει ο Ολυμπιακός και η υπομονή.  Εύχομαι και ελπίζω να είναι το τελευταίο παιχνίδι για εμάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: