moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Τιμωρια στον Ολυμπιακό για την εισοδο οπαδων στον αγωνιστικο χωρο

Τιμωρια στον Ολυμπιακό για την εισοδο οπαδων στον αγωνιστικο χωρο

«Βαρύς» έπεσε ο πέλεκυς της Ευρωλίγκα στον Ολυμπιακό αλλά και στον Παναθηναϊκό για τα όσα συνέβησαν στις προημιτελικές σειρές κόντρα σε Μπαρτσελόνα και ΤΣΣΚΑ αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός καλείται να πληρώσει πρόστιμο 97.000 ευρώ για τα όσα έγιναν στον τέταρτο προημιτελικό απέναντι στην Μπαρτσελόνα (23/04).
Οι «ερυθρόλευκοι» τιμωρήθηκαν για την είσοδο των οπαδών τους στο παρκέ αλλά και για τα καπνογόνα που εκείνοι άναψαν.
 Εκτός από το μεγάλο πρόστιμο, η Ευρωλίγκα τιμώρησε τον Ολυμπιακό με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και έτσι το πρώτο παιχνίδι των Πειραιωτών την επόμενη σεζόν στην διοργάνωση θα γίνει χωρίς κόσμο.
Η Ευρωλίγκα στην ανακοίνωσή της έκανε λόγο για αποτυχία των προστατευτικών μέτρων του Ολυμπιακού και ενέργειες που έθεσαν σε κίνδυνο την υγεία των παρευρισκόμενων οπαδών.
Εκτός από τον Ολυμπιακό, η Ευρωλίγκα τιμώρησε και τον Παναθηναϊκό με συνολικό πρόστιμο που αγγίζει συνολικά τις 30.000 ευρώ.
Συγκεκριμένα το πρόστιμο των 15.000 ευρώ αφορά τις φωτοβολίδες και τα καπνογόνα, το πρόστιμο των 10.000 ευρώ για αντικείμενα που δυσχέραιναν το έργο όσων βρίσκονταν στο παρκέ και τέλος το πρόστιμο των 5.000 ευρώ αφορά αντικείμενα που έπεσαν στο παρκέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: