moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Τι λες μωρη μπουγατσα? (video)

Τι λες μωρη μπουγατσα? (video)




Ρε..δεν πανε καλα αυτοι..αυτοι πραγματικα τα πιστευουν αυτα που λενε.. 
Mετα τις δηλωσεις του Ιβαν οτι θα ζητησει την αποβολη του Ολυμπιακου απο το Champions League βγηκε να το επιβεβαιωσει ο υπευθυνος επικοινωνιας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριακος Κυριακος αλλα το προχωρησε και πιο κατω...θα ζητησει λεει και...διαφυγοντα κερδη?
Τι να κανω τωρα? να κλαψω η να γελασω?

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ , Κυριάκος Κυριάκος λεει οτι ο Παοκ ειναι έτοιμος να διεκδικήσει οτι άδικα του στερήθηκε μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Φερτε μου χαπια,φερτε μου ενεσεις ,ψεκαστε μεεεεεεεεεε!!! 
Θα ζητησουν διαφυγοντα κερδη λεει ο μπουγατσας ,ελεος!!!
Η ομαδα σου ρε μπουγατσομυαλε...μετα την νικη στο Γεωργιος Καραισκακης εχασε το μετρημα στις τριαρες και τις τεσσαρες και σας γιουχαρε ολοκλητη η Τουμπα ακομα και οι συνδεσμοι σας
κοιτα εδω μπουγατσομυαλε... 
Οι γιουχες και λαικα δικαστηρια στην αποστολη του μπαοκ σας καθε φορα που γυρναγε στην Τουμπα τα ξεχασες κυριε υπευθυνε επικοινωνιας?
Και να σε ενημερωσουμε οτι ο Βαγγελης Μαρινακης παει ανακριτη οχι στο δικαστηριο για να δικαστει...
Αν εσεις απο τωρα κανετε σχεδια να ζητησετε και...αποζημιωσεις απο τον Ολυμπιακο για τις τριαρες και τις τεσσαρες που ρουφαγατε απο αλλες ομαδες ,μολις απαλαχτει ο Μαρινακης θα γελασει και το παρδαλο κατσικι...
Ακομα και οι μπουγατσες θα δακρυσουν απο τα γελια .
Ετσι με αυτο το πλευρο να κοιμασαι και εσυ και ο πουθενας ο προεδρος σου που ακομα δεν εχει δωσει μια και ολο πληρωνει και πληρωνει...και ολο σας δουλευει και σας εχουν παρει χαμπαρι οι οπαδοι του ΠΑΟΚ που εχουν εστω και λιγο μυαλο στο κεφαλι τους.
Αυτο εχετε να τους πειτε για τις τριαρες και τις τεσσαρες που ετρωγε η ομαδα που επαιζε με τρι αριστερα χαφ γιατι ο Σαβιδης δεν ειχε κανει μεταγραφες και σας κοροιδευει?
Αυτα εχετε να τους πειτε οτι χασατε αδικα το πρωταθλημα μετα απο τοσες ξεφτυλες που φαγατε? 
Μηπως και ειχαν και αδικο οι οπαδοι του Παοκ για τα λαικα δικαστηρια?
ΡΕ..ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΖΕΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ.
Αντι να κοιταξει να επενδυσει ο πουθενας σας προεδρος εγινε τατσι μιτσι κοτσι με τα αλλα λαμογια και ακολουθει την ιδια κατηφορα με αυτους...
Κανε υπομονη Λαλα....και σε λιγο καιρο θα σου ξαναθυμισω το βιντεο και τις δηλωσεις σου...
Μηπως θελεις να σας δωσουμε και καμμια μπροσταντζα? 
Ιδου τι λεει ο υπευθυνος επικοινωνιας  ακουστε τον και κρατηστε καλα τα μαλλια σας....

Δεν υπάρχουν σχόλια: