moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Για το 2-0 στην Κυψέλη

Για το 2-0 στην Κυψέλη

 
Με στόχο το 2-0 στη σειρά των τελικών, οι ερυθρόλευκες αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό την Παρασκευή (24/4, 20:00, Νοvasports3).
Στην έδρα του Παναθηναϊκού στην Κυψέλη μεταφέρεται την Παρασκευή (24/4) η σειρά των τελικών της Α1 Γυναικών.
Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη με 3-0 σετ στο Ρέντη δοκιμάζεται εκτός έδρας στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς και έχει ως στόχο να "ντουμπλάρει" τις νίκες στους τελικούς.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Γιάννη Νικολάκη, αφού η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα με απογευματινή προπόνηση την Πέμπτη (23/4).

"Να κερδίσουμε μέσα στην Κυψέλη"

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Νικολάκης, δήλωσε ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό:

"Είναι ένας δεύτερος τελικός όπου αυτό που έχω ζητήσει από την ομάδα είναι να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι χωρίς να έχουμε το μυαλό μας στην κερκίδα. Σίγουρα ο στόχος μας είναι να παίξουμε ακόμα καλύτερα από τον πρώτο τελικό και να περιορίσουμε τα λάθη που έγιναν στο πρώτο παιχνίδι. Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε μέσα στην Κυψέλη, αυτό που ζητάω πάλι από την ομάδα είναι υπομονή και πάθος που αποτελούν τις λέξεις κλειδιά σε αυτή μας την προσπάθεια".

Δεν υπάρχουν σχόλια: