moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Οταν καποιοι εκαναν τις κουνελες στην λασπη που δεχοταν ο Βαγγελης Μαρινακης..

Οταν καποιοι εκαναν τις κουνελες στην λασπη που δεχοταν ο Βαγγελης Μαρινακης..

Δεν νομιζω οτι ταιριαζει καλυτερος τιτλος σε αυτην την αρθρογραφια και επειδη ηρθε το πληρωμα του χρονου με την πανηγυρικη διαψευση ολων αυτων των λασπολογων που πετουσαν λασπη στον Ολυμπιακο και την διοικηση του και συγκεκριμενα στον Βαγγελη Μαρινακη απο το 2011 μεχρι σημερα μεχρι την πανηγυρικη απαλαγη του.

Απο  τις κασετες του Κουγια μεχρι τα ..dvd της ΕΥΠ οπου πρωτα τα επαιρνε στα χερια του ο μεγιστος των λασπολογων ο Θωμαιδης και παρουσιαζε στην εκπομπη του ηχητικα αποσπασματα οταν ακομα δεν τις ειχε παρει στα χερια του ο Εισαγγελεας?
Ασε που ποτε δεν ακουσαμε κασετα με τον Μαρινακη αλλα με ολους τους αλλους...
Ποιος Εισαγγελεας ομως? και για ποια Δικαιοσυνη μιλαμε?
Αυτην που ηθελε μονο τον Μαρινακη στην φυλακη και επιλεκτικα εβαζε τους αρμοδιους Εισαγγελεις που ειχαν αναλαβει την υποθεση κοριοπολις να μην λαβουν υποψιν ονοματα οπως του Νικολα Πατερα που παρολο που ακουστηκαν και γραφτηκαν οι συνομιλιες του και κατηγορηθηκε για το στησιμο της αναμετρησης Ξανθη Παο οπου και ηταν προεδρος του Παο τοτε και της Super League  δεν κληθηκε ποτε ουτε να καταθεσει.
Ο βρωμικος  πολεμος ειχε ηδη ξεκινησει...
Το ονομα του Βαγγελη Μαρινακη ακουγοταν με υπονοουμενα σε ολα τα δελτια ειδησεων και αθλητικες εκπομπες καθημερινα για χρονια.
 Η σταση των δικων μας δημοσιογραφων? Η σταση της αναμονης των εξελιξεων εκτος ορισμενων εξαιρεσεων...
Ο δικος μου ο ρολος? οπαδικος,και με την δυνατοτητα της τεχνολογιας προσπαθουσα να απαντησω σε ολους αυτους τους λασπολογους ολα αυτα τα χρονια που ειχαν κανει τον οπαδικο κοσμο του Ολυμπιακου να μην ξερει τι να πιστεψει .
Εβγαιναν το πρωι και το μονο που αντικρυζαν στις εφημεριδες ηταν μποχα και βρωμα εναντιον του προεδρου του Ολυμπιακου,και οταν εριχναν μι8α ματια στις δικες μας εφημεριδες δεν εβλεπαν ουτε ιχνος απο υποστηριξη.
Οτι  εκαναν τοτε δεν το εκανα  για να κερδισω κανενα βραβειο απλα ειχα αγανακτησει με ολα οσα γραφονταν και λεγονταν αλλα και η σταση αναμονης των δικων μας δημοσιογραφων στα γεγονοτα και στην λασπολογια.
Επειδη πλεον το μεσο ενημερωσης δεν λειτουργει και την θεση του εχει παρει το παρον blog  αλλα με την ιδια νοοτροπια και παθος που υπηρχε και τοτε.
Οταν λοιπον δεν υπηρχε κανεις να υποστηριξει τον Βαγγελη Μαρινακη το ALEX WEB RADIO/TV ηταν εκει,χωρις να φοβαται τιποτε και κανεναν και με τον φοβο μυνησεων αλλα και συληψης την εποχη εκεινη  συνεχισε να γραφει και να στηριζει αυτο που πιστευε..
Οτι ο Βαγγελης Μαρινακης ηταν καθαρος και δικαιωθηκα.
Για οσους δεν με γνωριζουν η δεν γνωριζουν την προιστορια μου στα διαδυκτιακα δρωμενα και με εμαθαν τωρα μεσα απο το νεο μεσο ενημερωσης του ερυθρολευκου λαου το Piraeus Planet αν ριξουν μια ματια στο ALEX WEB RADIO/TV  το πρωτο ερυθρολευκο ραδιοφωνικο ιστολογιο που απαριθμει σε εξι χρονια λειτουργιας του 30.000 δημοσιευσεις και εκατονταδες ραδιοτηλεοπτικες εκπομπες απο το 2008 εως το 2014 οπου ειχα αποσυρθει και δεν ειχα σκοπο να επανελθω  λογω της αδιαφοριας του κοσμου του Ολυμπιακου και της νεας μοδας οπαδισμου που εχει πληξει τις ταξεις των οπαδων μας εδω και καιρο.
Ο βρωμικος πολεμος και η παροτρυνση πολλων φιλων που μου ζητουσαν με εκαναν να ξαναπαρω την αποφαση επιστροφης στις επαλξεις
Με ενα νεο και πιο συγχρονο μεσο ενημερωσης το Piraeus Planet Web Radio οπου μεσα σε δυο μηνες της υπαρξης του εχει μπει μεσα στις ερυθρολευκες καρδιες του κοσμου που απεγνωσμενα εψαχναν ενα νεο οπαδικο μεσο ενημερωσης,και με στελεχη που δεν φοφηθουν μπροστα σε τιποτε και θα πουν την αληθεια για την μεγαλη μας αγαπη τον Ολυμπιακο μας.
Ριξτε μια ματια σε ορισμενα link που σας δημοσιευω και θα καταλαβετε ακομα περισσοτερο και οι παλιωτεροι φιλοι αλλα και οι νεωτεροι οτι η αγαπη στον Ολυμπιακο ειναι μεγαλο πραγμα και χρειαζεται θυσιες στις δυσκολες ωρες και οχι οταν ολα ειναι καλα και ωραια.
Ετσι ξεκινησα και ετσι θα συνεχισω να κανω για οσον καιρο θα το κανω ακομα.

ΜΥΝΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΚΩΦΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εξώδικο Μαρινάκη σε εφημερίδα 

ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ Η GOAL NEWS

Aντε παλι ο τενεκες ο ξεγανωτος...

ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗ....

ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ SUPERLEAGUE-ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΑΠΑ ΣΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ.

Οπως αντιλαμβανεστε υπαρχουν εκατονταδες link που αφορουν την προσπαθεια μου να προστατευσω τον Ολυμπιακο και τον Βαγγελη Μαρινακη ,οποιος θελει δεν εχει παρα να μπει στην ετικετα Ο Alex web radiotv λεει...και εκει θα τα δει ολα.
Ειναι φυλαγμενα σε ενδειξη σεβασμου στην ιστορια μας και αμεσα διατεθεντα στους φιλους μας παλιους και νεωτερους.
Ο πολεμος βεβαια κατα του Ολυμπιακου και του προεδρου μας δεν τελειωσε,και συνεχιζεται και εγω θα ειμαι εδω να προσπαθω οσο θα μπορω να το κανω αυτο για το καλο του Ολυμπιακου μας.
Θρυλος για παντα και στα ευκολα και στα δυσκολα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: