moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Ευτυχως που δεν εχει χαντμπολ ο Ολυμπιακος...

Ευτυχως που δεν εχει χαντμπολ ο Ολυμπιακος...

  Φανταζεστε να ειχε αθλητικο τμημα χαντμπολ ο Ολυμπιακος?


Θα ειχαμε μια απο τα ιδια οπως γινεται και στα αλλα αθληματα.
Βαριες τιμωριες,κεκλεισμενων των θυρων,απαγορευσεις μετακινησεων,ντου,επεισοδια ,ραντεβου θανατου,περισσοτερη κονομα για τους δημοσιοκαφρους αλλα και περισσοτερα ψηφαλακια για τους πολιτικους αυτης της χωρας.
Οποιος εχει 20.000 η 10.000 αν ειναι φτωχοτερος μπορει να τα κανει πουτανα ολα στο χαντμπολ αλλα με το παραθυρακι του νομου οτι δεν συμπεριληθφηκε η κατηγορια της δυσφημισης του αθληματος που προβλεπει μηδενισμο η αφαιρεση βαθμων απο την βαθμολογια της διοργανωσης.
Αλλα βλεπετε αυτο δεν μπορει να συμβει...
Τι γιατι?
Δεν το καταλαβατε ακομα?
Αφου δεν υπαρχει ο Ολυμπιακος στην διοργανωση ποιος ο λογος να γινει αυτο?
Πρεπει να δημιουργησει τμημα χαντμοπλ ο Ολυμπιακος για να αποκτησει και αλλο ενδιαφερον το αθλημα αυτο....με ολα οσα συνεπαγεται βεβαια.
Αν δεν υπαρχουν κακοι Ολυμπιακοι οπαδοι ομαδα με παραγκα και στο χαντμπολ γι;α πιο λογο να το κανουμε αυτο?
Σε ποιον θα χρεωσουμε παραγκα και κακους ερυθρολευκους οπαδους ?
Ας το αφησουμε ετσι λοιπον αν εκτονωνονται και τα παιδια τα δικα μας εκει και ολα καλα μωρε...
ΞΕΦΤΥΛΕΕΕΕΕΣ!!!
Ενεργα και ανενεργα τμηματα του Ολυμπιακου

 Ιδου και η ειδηση...

Στα «μαλακά» ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Με μία μικρή ποινή τιμωρήθηκαν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου στο Χάντμπολ Ανδρών.

Στα «μαλακά» ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
Μικρότερες από εκείνες που θα μπορούσαν να έχουν επιβληθεί ήταν οι ποινές για την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου Χάντμπολ Ανδρών.

Συγκεκριμένα, στην «Ένωση» επιβλήθηκε ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, 20.000 € πρόστιμο και έγγραφη επίπληξη για προκληθείσα δυσφήμιση του αθλήματος, ενώ στον «Δικέφαλο του Βορρά» επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000€ και έγγραφη επίπληξη για προκληθείσα δυσφήμιση του αθλήματος.

Αν και οι δύο ομάδες είχαν τιμωρηθεί με βάση τη «δυσφήμιση του αθλήματος», τότε κινδύνευαν με μηδενισμό από το πρωτάθλημα.

Με απόφαση της Αθλητικής Δικαστή επεβλήθησαν οι παρακάτω ποινές:

1α) Αθλητικό Σωματείο «Α.Ε.Κ.», αναγνωρίζει ελαφρυντικό προγενέστερης καλής αθλητικής διαγωγής και επιβάλλει: α) την ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) για δύο (2) αγωνιστικές ημέρες και πρόστιμο είκοσι χιλιάδων (20.000 €) ευρώ και β) έγγραφη επίπληξη για την προκληθείσα δυσφήμιση του αθλήματος.

β)Αθλητικό Σωματείου «Π.Α.Ο.Κ.», αναγνωρίζει ελαφρυντικό προγενέστερης καλής αθλητικής διαγωγής. Κατ’ ορθότερο νομικό χαρακτηρισμό τα παραπτώματα υπάγονται στο άρθρο 10 παρ.2 περ.i του πειθαρχικού κανονισμού της ο.χ.ε. και επιβάλλει: α) πρόστιμο δέκα χιλιάδων (10.000 €) ευρώ και β) έγγραφη επίπληξη για την προκληθείσα δυσφήμιση του αθλήματος. (αριθμ. απόφασης 38/2015 ) Αριθμ. Αγώνα 15202101

Δεν υπάρχουν σχόλια: