moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Tην ΑΕΚ αντιμετωπίζει η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού

Tην ΑΕΚ αντιμετωπίζει η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού


Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο κλειστό του Ιωνικού την Πέμπτη (16/4, 18:00, ΝΕΡΙΤ plus) και είναι έτοιμη να σφραγίσει το εισιτήριο για τους τελικούς του πρωταθλήματος.
Με μοναδικό στόχο να πετύχει τη δεύτερη νίκη σε βάρος της ΑΕΚ και να εξασφαλίσει την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος Α1 Γυναικών, θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο κλειστό του Ιωνικού στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι ερυθρόλευκες δοκιμάζονται την Πέμπτη (16/4) κόντρα στην ΑΕΚ (18:00, ΝΕΡΙΤ plus), στο δεύτερο παιχνίδι της σειρά των ημιτελικών και μετά την άνετη νίκη με 3-0 στο Ρέντη θέλουν μία ακόμα για να προκριθούν στους τελικούς του πρωταθλήματος.
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα υπό τις οδηγίες του Γιάννη Νικολάκη και το θετικό είναι πως δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Νικολάκης, δήλωσε ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ:
"Ο στόχος μας είναι να τελειώσουμε στην έδρα της ΑΕΚ τη σειρά των ημιτελικών. Βέβαια θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι σε μία δύσκολη έδρα, αλλά το γνωρίζουμε αυτό. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε ξεχάσει το πρώτο παιχνίδι και είμαστε πανέτοιμοι να κάνουμε το 2-0 έτσι ώστε να μπούμε στον τελικό. Χρειάζεται προσοχή στην ομάδα της ΑΕΚ γιατί μέσα στην έδρα της παίζει καλά. Από την άλλη πλευρά και εμείς είμαστε πάρα αποφασισμένοι και αυτό θα είναι το κλειδί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος".

Δεν υπάρχουν σχόλια: