moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Αδεια η Τούμπα ε?

Αδεια η Τούμπα ε?

Τι να παει να κανει ο κοσμος? Βαρεθηκε να ακουει τον επενδυτη του τιποτε Νο 2 Ιβαν Σαβιδη να κανει μονο εξαγγελιες οτι θα κανει μεγαλο τον ΠΑΟΚ και κουραφεξαλα,οι πρωτες αντιδρασεις ειχαν ερθει εδω και καιρο που μεριδα οπαδων του ειχε αντιδρασει για τις αγκαλιτσες και τα πολλα παρε δωσε με τον Αλαφουζο.
Απο κει που λογω των συγκυριων και  των κακων εμφανισεων του Ολυμπιακου ειχε προηγηθει στην βαθμολογια και ολοι ειχαν παρει τα πανω τους νομιζοντας οτι ολα ειχαν τελειωσει τοσο νωρις.
Μα τα ειχαν κανει τσουρεκια οι μπουγατσοκαλαμαραδες στην Θεσσαλονικη για τον μεγαλο παοκ που εσπασε το αποστημα του κατστημενου κλπ μολις αρχισαν οι τριαρες απο δω και απο κει τα μπουγατσο-τζιτζικια ψοφησαν και τωρα αρκουνται να ανεβαζουν δημοσιευματα σαν και αυτο.
Τι αλλο να πουν αραγε?
Για το αδειο Καραισκακη που ανεβαζαν φωτο αρχειου στις 15.00 μμ οταν ο αγωνας ξεκινουσε στις 19.30μμ και εγραφαν να...που δεν πατανε πια στο γηπεδο οι Ολυμπιακοι και δεν γουσταρουν τον Μαρινακη και διαφορα αλλα τετοια...
Ο κλεφτης κι ο ψευτης τον πρωτο χρονο χαιρονται...τωρα γραψτε για την αδεια Τουμπα ...αυτην που συνεισφερατε κι εσεις εξυμνωντας τον Ιβαν τον Τρομερο και τις επενδυσεις του στο ...τιποτε.
Ας προσεχατε...
Ακόμη πιο άδεια η Τούμπα

Ελάχιστος ο κόσμος του ΠΑΟΚ που βρέθηκε στις εξέδρες για το παιχνίδι με την Ξάνθη

Η εικόνα της Τούμπας στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη δεν είναι αυτή που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε μέχρι και πριν από λίγο καιρό.
Οι οπαδοί της ομάδας της Θεσσαλονίκης που βρέθηκαν στο γήπεδο σήμερα, είναι ακόμη λιγότεροι απ' όσους είχαν βρεθεί στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη.
Η προσέλευση δεν ξεπερνά τις 3.000, ενώ το πέταλο των οργανωμένων είναι σχεδόν άδειο.

Πηγη: http://www.sdna.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: