moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Κ-20: ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 1-3

Κ-20: ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 1-3


Νίκη με ανατροπή για τους Νέους στα Ιωάννινα. Δυο γκολ ο Νίκος Βέργος και ένα ο Μανώλης Σάλιακας.
Σ' αγώνα της 30ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Κ-20 που "φιλοξενήθηκε"το πρωί της Κυριακής στο προπονητικό κέντρο "Στάθης Τσανακτσής" στα Ιωάννινα ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα!
Η ομάδα του Πειραιά βρέθηκε πίσω στο σκορ με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου αλλά ανέβασε στροφές και με ανατροπή πήρε άλλο ένα τρίποντο διατηρώντας το αήττητο στη διοργάνωση. Οι "ερυθρόλευκοι"  μετά από23 αγώνες έχει 21 νίκες και 2 ισοπαλίες και συνεχίζει δυνατά για να πετύχει τον στόχο της που είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός αν και πίεσε στο 1ο ημίχρονο δεν κατάφερε να πετύχει γκολ αν και είχε μια ευκαιρία στο φινάλε με τον Νίκο Βέργο. Ο ΠΑΣ Γιάννινα με την έναρξη του 2ου (47ο) προηγήθηκε με 1-0 χάρις σε γκολ του Αλεξίου. Οι "ερυθρόλευκοι" όμως απάντησαν αμέσως.

Στο 52' ο Μανώλης Σάλιακας με δυνατό σουτ ισοφάρισε σε 1-1 ενώ στο 62' ο Κώστας Γαρεφαλάκης έχασε μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει αφού σε κενή εστία έστειλε την μπάλα άουτ! Στο 66΄ όμως ο αρχηγός και πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού, ο Νίκος Βέργος, βρίσκει με ωραίο πλασέ δίχτυα "γράφοντας" το 1-2. ΟΝίκος Βέργος πέτυχε και το 3ο γκολ του Ολυμπιακού όταν εκτέλεσε εύστοχα στις καθυστερήσεις (92') πέναλτι, που προήλθε από χέρι του Αλεξίου μέσα στην περιοχή.

Ο τεχνικός της ομάδας μας Βασίλης Βούζας μετά από τον αγώνα σημείωσε: "Κάθε νίκη είναι σημαντική. Σημασία έχει ότι στο δεύτερο βρήκαμε λύσεις και πετύχαμε τρια γκολ φτιάχνοντας αρκετές ευκαιρίες για περισσότερα. Στο δεύτερο κυριαρχήσαμε απόλυτα. Προχωράμε με στόχο να αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο σε κάθε ματς. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη".

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Παππάς, Κοζάκης, Βαλμάς, Τάχιας, Αλεξίου Α., Μασούρας, Βασιλείου (63' Γιάκος) , Λάμπρος, Τζιάλλας (67' Πασχάλης) , Αναστασιάδης, Αλεξίου Γ (76' Μυρσινιάς).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ηλιάδης, Σάλιακας, Τσιμίκας, Τόλι, Βούρος, Ανδρούτσος (80' Καναβέτας) , Γαρεφαλάκης (73' Ρέτσος) , Μεγαρίτης, Βέργος, Λάτσι, Μανθάτης (86' Ιγνατίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: