moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Επεστρεψε τα ξημερώματα η αποστολή,προπόνηση στις 11:00

Επεστρεψε τα ξημερώματα η αποστολή,προπόνηση στις 11:00
Επέστρεψε στη βάση της η αποστολή του Ολυμπιακού λίγο πριν από τη μία τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας , αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης στα Ιωάννινα.
Η πτήση τσάρτερ αναχώρησε τα μεσάνυχτα της Κυριακής (5/4) από το αεροδρόμιο "Βασιλεύς Πύρρος" και έφτασε στην Αθήνα περίπου στις 00:40.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επέστρεψε, φυσικά, μαζί με την ομάδα.

Το πρωί, στις 11:00, είναι προγραμματισμένη η προπόνηση. 

Το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας (6/4) έχει προγραμματιστεί προπόνηση στις 11:00. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στην πόλη των Ιωαννίνων θα κάνουν περισσότερο αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι θα προπονηθούν κανονικά, καθώς τη Μεγάλη Τετάρτη (8/4, 19:00) οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα Αθηνών στη Ριζούπολη, στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
 
Με στομαχικες διαταραχες  Μπάλας Μέγκιερι και Αλεχάντρο Ντομίνγκες.

Οπως γνωριζουμε ο Μπάλας Μέγκιερι έμεινε εκτός 18άδας στην αναμέτρηση των "Ζωσιμάδων", με τον Ανδρέα Γιαννιώτη να παίρνει τη θέση του, και τα κακοπροαίρετα δημοσιεύματα το συνέδεσαν  με τη μη ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, η οποία βρίσκεται ακόμα σε εκκρεμότητα.
Η αλήθεια είναι πως ο Ούγγρος τερματοφύλακας έμεινε εκτός 18άδας, καθώς από το πρωί της Κυριακής (5/4) έκανε εμετούς και ταλαιπωρείται με ίωση, ενώ ανέβασε και πυρετό, με αποτέλεσμα να παραμείνει στο ξενοδοχείο.
Κατά την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα και πράγματι ο 25άχρονος παίκτης ήταν εμφανώς καταπονημένος.
Να σημειώσουμε δε πως ο  Περέιρα συμπεριλαμβάνει στην αποστολή τρεις τερματοφύλακες σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι προκειμένου να μην προκύψουν τέτοια προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Τα ιδια επαθε αλλά σε ηπιότερη μορφή και ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες, ο οποίος αγωνίστηκε για 65 λεπτά στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ, αν και αντιμετώπιζε στομαχικές διαταραχές από το πρωί της Κυριακής (5/4).
Καλα θα κανουν καποιοι να μην προτρεχουν και να μην γραφουν οτι θελουν αν δεν γνωριζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: