moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Επίσκεψη του Ολυμπιακού στην Κύπρο

Επίσκεψη του Ολυμπιακού στην Κύπρο


Την "ερυθρόλευκη" και πάντα φιλόξενη Κύπρο θα επισκεφτεί την επόμενη εβδομάδα 23-26 Μαρτίου αντιπροσωπεία της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού.

Ο Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Γρηγόρης Γεωργάτος, ο Τεχνικός Διευθυντής κ. Θόδωρος Ελευθεριάδης, ο Επικεφαλής του Δικτύου κ. Βασίλης Νάνος και ο προπονητής της Ακαδημίας κ. Φώτης Παπαπαναγής θα ταξιδέψουν στην Κύπρο και από τις 23 έως τις 26 Μαρτίου θα βρεθούν "δίπλα" στις πέντε Σχολές που έχει ο Ολυμπιακός στο νησί.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επισκέψεις στις Σχολές του Ολυμπιακού στην Λάρνακα, στην Λευκωσία, στην Πάφο, την Αμμόχωστο και στην Λεμεσό και όπως είναι φυσικό έχει σημάνει... κόκκινος συναγερμός στην Κύπρο!

Τα στελέχη της ερυθρόλευκης Ακαδημίας θα αξιολογήσουν το επίπεδο των ποδοσφαιριστών των Σχολών, αλλά και άλλων παιδιών μέσα από δοκιμαστικά ενώ θα πραγματοποιηθούν και φιλικοί αγώνες ανάμεσα σε ομάδες επιλέκτων.

Η αξιολόγηση των Σχολών θα γίνει και στο κομμάτι της οργάνωσης και των εγκαταστάσεων ενώ θα πραγματοποιηθεί και σεμινάριο για την επιμόρφωση των προπονητών και των πέντε Σχολών του Ολυμπιακού στο νησί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: