moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Αυτοι εξοπλιζονται με περισσοτερα media για να επιρρεαζουν την κοινη γνωμη και τις Κυβερνησεις

Αυτοι εξοπλιζονται με περισσοτερα media για να επιρρεαζουν την κοινη γνωμη και τις Κυβερνησεις


Αυτο ακριβως κανουν εξοπλιζονται με νεα media για να επιρρεαζουν την κοινη γνωμη και τις Κυβερνησεις,να εξωθουν τους οπαδους τους σε επεισοδια με τα γραφομενα και τα λεγομενα τους και εκεις κοιμομαστε τον...υπνο του δικαιου.
Eνα ειναι σιγουρο ..ουτε για τον Παναθηναικο τους νοιαζει ουτε για το Ελληνικο ποδοσφαιρο...η παρτη τους τους νοιαζει..

Αν αγαπουσαν τον Παναθηναικο θα επενδυαν σε μεταγραφες,εγκαταστασεις και σε νοοτροπια πανω απολα.
Αυτους δεν τους νοιαζει αυτο αλλα το πως να καλυψουν την ανικανοτητα και την ανυπαρξια τους και να κονομησουν μεσα απο τα νεα media και τις εφημεριδες το στοιχημα και τις διαφημισεις.
Εμεις τι κανουμε γιαυτο..?
Επαναπαυση,ωχαδερφισμος και φτηνο χουλιγκανιλικι απο τα πληκτρα που πλεον εχει γινει μοδα.
Καποιοι δικοι μας και ιδιαιτερα παλιοι προσπαθουν να αντισταθουν με οπαδικα μεσα ενημερωσης οι δημοσιογραφοι μας φοβουνται τις μυνησεις και ο Ολυμπιακος ακομα δεν εχει ενανδικο του ενεργο media .
Δυστυχως αυτο μονο καλο δεν κανει γιατι ετσι με τα media τους απλα διχαζουν τον κοσμο του Ολυμπιακου με τις περιτεχνες δημοσιοκαφριλες τους και μετα τρεχει ο...Piraeus Planet να μαζεψει τα..αμαζευτα.
Μονη λυση? Μαζικη φωνη απο ενα σοβαρο οπαδικο μεσο εκφρασης και ενημερωσης για να μπορεσουμε να αντισταθουμε σε αυτην την λαιλαπα λασπης που δεχεται ο Ολυμπιακος ο προεδρος του και ο κοσμος του.
Αυτο πρεπει να το καταλαβετε ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ..ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ

Ιδου τι γινεται στον χαρτη των απεναντι media

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού και ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ μετά την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών του SPORT FM εκμεταλλευόμενος την αλληλοεξόντωση των δημιουργών του
(βλ. Σωτηρακόπουλος, Χρίστογλου, Χελλάκης), κλήθηκε να δώσει λύση και για την εφημερίδα του ομίλου.

 Γιάννης Αλαφούζος

Η SPORT DAY καινοτόμο αθλητικό φύλλο τα τελευταία χρόνια, είχε ένα ιδιότυπο ιδιοκτησιακό καθεστώς με το βαρύ όνομα του Δημήτρη Κοντομηνά να κυριαρχεί… Ο Γιάννης Αλαφούζος που ήθελε την εφημερίδα για να συμπληρώνει το πράσινο φόντο στο αθλητικό πεδίο αντιπαράθεσης των συμφερόντων, δεν κατάφερε να βρει τη χρυσή τομή, με αποτέλεσμα να αφήσει την εφημερίδα να πέσει ολοκληρωτικά στα χέρια του mister ALPHA.
Έτσι με μια κίνηση που δεν του στοίχισε πολλά, τελευταία προμοτάρει την αθλητική ιστοσελίδα sdna η οποία εκπέμπει οργισμένα μηνύματα… Πώς το κάνει αυτό; Παίζοντας διαφημιστικά spots στον SPORT FM, ενώ παράλληλα στελέχη της νεοϊδρυθείσας ιστοσελίδας βρήκαν φιλόξενη θέση στο πάνελ της τηλεοπτικής «ΔΙΚΗΣ», με τον παρουσιαστή της ταυτόχρονα να εμφανίζεται ως πρώτος αρθρογράφος στην ιστοσελίδα.
Έτσι ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ πρόσθεσε άλλο ένα όπλο στη φαρέτρα του…

Δεν υπάρχουν σχόλια: