moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Ευχαριστα νέα για Λαφαγιέτ και Σλούκα

Ευχαριστα νέα για Λαφαγιέτ και Σλούκα

Ανακούφιση στον Ολυμπιακο...

 
 Δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση των Όλιβερ Λαφαγιέτ και Κώστα Σλούκα, οι οποίοι αναμένεται να είναι διαθέσιμοι για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμποράλ Κούτσα (20/3, 22:00).
Τη Δευτέρα (16/3) υπήρχε αγωνία για την κατάσταση των Όλιβερ Λαφαγιέτ και Κώστα Σλούκα, αλλά την Τρίτη (17/3) επικράτησε ανακούφιση!

 Οι τραυματισμοί που αποκόμισαν στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ (16/3, 72-88) δεν ήταν σοβαροί και αναμένεται να ενισχύσουν τους Πειραιώτες στη χώρα των Βάσκων, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμποράλ Κούτσα για τη Euroleague (20/3, 22:00).
Ο Σλουκας είχε ένα μικρό αιμάτωμα στο ισχιακό κύρτωμα και για τις επόμενες δύο μέρες θα ξεκουραστεί. Εκτός για το επόμενο διήμερο θα είναι και ο Όλιβερ Λαφαγιέτ. Ο Αμερικανός, με κροατικό διαβατήριο, γκαρντ είδε να ερεθίζεται ένας παλιότερος τραυματισμός του, δίχως ωστόσο να είναι κάτι το ανησυχητικό.

Από την άλλη πλευρά, στο παιχνίδι της Βιτόρια αναμένεται να δώσουν το "παρών" και οι Μπρεντ Πέτγουεϊ και Δημήτρης Κατσίβελης. Οι δύο παίκτες προπονήθηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς την Τρίτη (17/3) και αναμένεται να ταξιδέψουν με την υπόλοιπη ομάδα. Δεν θα ισχύσει το ίδιο για τον Μιχάλη Τσαϊρέλη, ο οποίος γυμνάστηκε ακόμα πιο χαλαρά και από την Πέμπτη (19/3) θα ανεβάζει στροφές. Εκτός προπόνησης ήταν και ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος είχε πυρετό, όμως αναμένεται να είναι στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού, στην προπόνηση της Τετάρτης (18/3).

Δεν υπάρχουν σχόλια: